هشدار لاوروف درباره امکان کارشکنی در فعالیت کمیته قانون اساسی سوریه

سه شنبه 5 آذر 1398
10:08
هشدار لاوروف درباره امکان کارشکنی در فعالیت کمیته قانون اساسی سوریه وزیر خارجه روسیه تأکید کرد: طرفداران سرنگونی دولت سوریه سعی دارند در کار کمیته قانون اساسی سوریه در ژنو خلل ایجاد کنند تا بعد از شکست این کمیته، بتوانند اقدامات مداخله‌جویانه خود در این کشور را توجیه کنند.

العالم - سوریه

به گزارش خبرگزاری «تاس»، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه در کنفرانس مطبوعاتی در مسکو اعلام کرد که سرنگونی دولت قانونی در سوریه طرفداران چندان کمی ندارد که تلاش می‌کنند تا در کار کمیته قانون اساسی سوریه خلل ایجاد کنند.

وی گفت: «خطر شکست کمیته قانون اساسی سوریه همیشه وجود دارد، برای اینکه افراد زیادی طرفدار این هستند تا روند حل و فصل سیاسی اوضاع در سوریه با شکست مواجه شود و آنها توجیهی برای اقدامات خویش، از جمله امکان مداخله نظامی در امور سوریه و تحقق خواسته همیشگی خود برای سرنگونی دولت قانونی این کشور را به دست آورند».

لاوروف افزود: دومین نشست کمیته قانون اساسی سوریه در ژنو در حال آماده‌سازی است و این نشست در ترکیب کامل این کمیته و برای تهیه پیش‌نویس قانون اساسی این کشور تشکیل خواهد شد.

وزیر خارجه روسیه همچنین از سازمان ملل خواست تا از تلاش برای مداخله در کار این کمیته جلوگیری کند.

لاوروف تأکید کرد: « خطر مداخله خارجی در فعالیت کمیته قانون اساسی سوریه و خطر تحمیل تصمیمات بر طرف‌ های سوری از خارج بسیار جدی است. همتایان ما در سازمان ملل از جمله دبیرکل و نماینده ویژه ایشان در امور سوریه (پدرسن) وظیفه دارند تا مانع از تحقق چنین تلاش‌هایی شوند».

وزیر خارجه روسیه همچنین ابراز امیدواری کرد که در اوایل ماه دسامبر بتواند با "گیر پدرسن" نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه ملاقات کند. به گفته وی، در اوایل ماه دسامبر قرار است چند رویداد چندجانبه درباره سوریه برگزار شود و مسلماً ما امیدوار هستیم که شرایط برای دیدار و گفت‌وگو با "گیر پدرسن" فراهم شود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


بقایی: بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس، وارونه‌نمایی حقیقت و اصرار بر آزمودن آزموده‌های پیشین است


تصاویر ماهواره‌ای از شدت خسارت پایگاه دریایی آمریکا دربحرین بر اثر حملات ایران


تاکید برتوسعه مناسبات میان ایران و ازبکستان


چهار مطالبه راهبردی خطیب نماز جمعه از قوه قضائیه


سخنگوی وزارت دفاع: ایران قدرت‌های استکباری را بی‌اعتبار کرد


بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند خیرات برای حل مشکل گرسنگی است


غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با مسیرهای موازی تضمین نمی‌شود


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای ازبکستانی


در برنامه ’بغیر حق’ العالم مطرح شد؛ 100 بار حمله به روستای مجدل سلم در جنوب لبنان ظرف ده دقیقه


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد