زلزله ۶.۴ ریشتری در آلبانی/ 3 کشته و ۱۵۰ زخمی

سه شنبه 5 آذر 1398
11:34
زلزله ۶.۴ ریشتری در آلبانی/ 3 کشته و ۱۵۰ زخمی وقوع زمین لرزه نسبتا بزرگ سحرگاه امروز (سه شنبه) در آلبانی، تاکنون جان سه شهروند را گرفته و ده ها مجروح برجای گذاشته است.

العالم ـ اروپا

تارنمای خبری بی ان او نیوز به نقل از منابع محلی گزارش داد زمین لرزه ۶.۴ ریشتری که بامداد امروز مناطق مرکزی آلبانی را به لرزه درآورد تاکنون موجب مرگ سه تن و زخمی شدن ۱۵۰ نفر شده است.

زمین لرزه امروز در ساعت ۰۲:۵۴ دقیقه به وقت گرینویچ (۶:۲۴ دقیقه بامداد سه شنبه به وقت تهران) و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد.

در پی این زلزله، برخی از ساختمان ها ویران شده و تلاش برای نجات شهروندانی که زیر آوار گرفتار شده اند، ادامه دارد.

این تارنمای هلندی به نقل از اوگرتا ماناستیرلیو (Ogerta Manastirliu) وزیر بهداشت آلبانی نوشت که ۷۵ نفر از ۱۵۰ مجروح روانه بیمارستان شده اند.

سوکول بالا (Sokol Balla) روزنامه نگار آلبانیایی نیز به نقل از منابع محلی نوشت که دستکم ۳ تن در شهرهای تومان (Thumane) و لاچ (Laç) جان باخته اند و انتظار می رود که آمار جانباختگان افزایش یابد.

در سال ۱۹۰۵ میلادی مرگبارترین زلزله تاریخ معاصر آلبانی با شدت ۶.۶ ریشتر ۱۲۰ تن را به کام مرگ کشاند.

0% ...

آخرین اخبار

سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم


عزاداری شب تاسوعا در جوار قتلگاه رهبر شهید انقلاب


قدردانی لبنانی‌ها از وفاداری ایران + فیلم