اردن برای شبیه‌سازی جنگ با رژیم صهیونیستی رزمایش برگزار کرد

جمعه 8 آذر 1398
10:50
اردن برای شبیه‌سازی جنگ با رژیم صهیونیستی رزمایش برگزار کرد مرکز فرماندهی ارتش اردن با نظارت مستقیم شاه این کشور، رزمایشی را در مناطق غربی اردن با هدف ممانعت از هرگونه تجاوز و حمله نیروهای متخاصم به این کشور برگزار کرد.

العالم- اردن

ارتش اردن در هفته جاری رزمایشی نظامی را برای شبیه‌سازی جنگ با رژیم صهیونیستی، تحت عنوان «شمشیرهای کرامة» برگزار کرد.

به نوشته وبگاه «میمری» این رزمایش روز سه‌شنبه با حضور «عبدالله دوم» شاه اردن برگزار شده و حاوی پیامی برای رژیم صهیونیستی بود.

خبرگزاری‌های رسمی اردن نیز گزارش دادند که این رزمایش نظامی شامل تمرین‌های جنگ تدافعی با هدف مقابله با تجاوز علیه اردن، استفاده از انواع تانک و توپخانه، حمایت هوایی با استفاده از جنگنده و بالگرد و همچنین عملیات پیاده‌نظام برای نابودی کامل گردان‌های متخاصم و متجاوز به خاک اردن بود.

به نوشته میمری، رسانه‌های رسمی اردن صراحتا نگفتند که رزمایش مذکور برای شبیه‌سازی جنگ با رژیم صهیونیستی بود اما وجه تسمیه آن – که کنایه‌ای دارد به عملیات نظامی ارتش اسرائیل در سال 1969 علیه جنبش فتح در روستای کرامة که در آن ارتش اردن به حمایت از فتح پرداخت – و همچنین سناریوی دفاع در برابر یک تجاوز، این مفهوم را به ذهن متبادر می‌سازد.

در این رزمایش همچنین شاه اردن از مدل مینیاتوری مرزهای غربی اردن به همراه منطقه دریاچه «بحر المیت» در مرز فلسطین اشغالی و نقشه‌های نظامی برای دفاع در برابر تهاجم خارجی به این مناطق، بازدید کرد.

گردان یکم زرهی گارد سلطنتی و مرکز فرماندهی ارتش اردن در این رزمایش شرکت داشتند و انواع و اقسام تجهیزات نظامی سبک و سنگین در آن به کار برده شد.

ژنرال «یوسف الحنیطی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح اردن نیز طی سخنرانی آغاز این رزمایش گفت: «در آینده نزدیک، آماده‌سازی‌های بیشتری خواهیم داشت. ما از طریق تمرین‌های مشترک و پشتیبانی عناصر مختلف ارتش، شایستگی‌های [نظامی] خود را افزایش خواهیم داد... آنها [نیروهای نظامی اردن] آماده دفاع از سرزمین عربی هاشمیون (اردن) دفاع کنند و با مشت آهنین به هرکسی که جرأت صدمه زدن به امنیت وطنشان را داشته باشد، پاسخ خواهند داد».

این رزمایش یک روز بعد از آن برگزار شد که عبدالله دوم در اظهاراتی تند علیه رژیم صهیونیستی گفت روابط عمان با تل‌آویو در بدترین حالت خود قرار دارد: «معتقدم که همه ما در این سالن اطمینان داریم که تنها راه حل برای درگیری میان فلسطینیان و اسرائیل راه حل دو دولت است چون هرگونه جایگزین آن، برای همه ما بد خواهد بود». (جزئیات بیشتر)

پیش از آن نیز همزمان با اتمام قرارداد ۲۵ ساله اجاره منطقه الباقوره و الغمر اردن با رژیم صهیونیستی، دولت این کشور ورود صهیونیست‌ها به منطقه الباقوره را از روز نوزدهم آبان ممنوع کرد (+). به موجب توافقنامه صلحی که در سال ۱۹۹۴ بین اردن و رژیم صهیونیستی امضا شد، منطقه الباقوره و الغمر به مدت ۲۵ سال به این رژیم اجاره داده شد و کشاورزان صهیونیست اجازه داشتند در این منطقه اقامت داشته و زراعت کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند