آخرین وضعیت مرزهای ایران با عراق/ مهران باز است

جمعه 8 آذر 1398
14:52
آخرین وضعیت مرزهای ایران با عراق/ مهران باز است معاون اجتماعی فرماندهی مرزبانی ناجا گفت: در مرزهای چهارگانه ایران با عراق هیچ گونه مشکل تردد از جانب جمهوری اسلامی نبوده و مرزها باز است؛ اما از سوی طرف عراقی محدودیت تردد وجود دارد.

العالم-ایران/ سیاسی

از روز گذشته همراه با انتشار مطالبی مبنی بر تشدید اعتراضات در کشور عراق خبر بسته شدن مرز مهران بر روی خروجی خبرگزاری‌ها نقش بست. آگاهی از آخرین وضعیت مرزهای مشترک ایران با کشور عراق و به خصوص مرز مهران ما را بر آن داشت تا وضعیت مرزهای چهارگانه را از مرزبانی نیروی انتظامی جویا شویم.

سرهنگ ابوالقاسم خاتمی معاون اجتماعی فرماندهی مرزبانی ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، اظهار داشت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بر پایه آخرین استعلام از مرزهای کرمانشاه، ایلام و خوزستان در حال حاضر هیچ گونه مشکل تردد در مرزهای چهارگانه ایران با عراق از طرف جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.

معاون اجتماعی فرماندهی مرزبانی ناجا با تاکید بر اینکه مرزهای فوق به خصوص مرز مهران باز است، تصریح کرد: با توجه به حوادث اخیر در کشور عراق، یک سری محدودیت‌ در مرزهای مشترک از طرف کشور عراق ایجاد شده است؛ از طرف ایران مشکلی وجود ندارد اگرچه استقبال ایرانی‌ها برای تردد به عراق کاسته شده، اما شاهد تردد محدود مسافران عراقی به سمت داخل هستیم.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند


کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است


سودان گرفتار در آتش جنگ، فساد و بحران معیشتی + فیلم


سردار قاآنی: پیروزی حزب الله قهرمان بر پست‌فطرتان صهیونیست در راه است


برخورد دو بالگرد در برزیل ۶ کشته بر جای گذاشت + فیلم


عضو ارشد انصارالله: پیروزی محور جهاد و مقاومت مانند خورشید واضح و آشکار است


ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است


ترامپ: حمله اسرائیل به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد