شروط صنعاء برای موافقت با آتش‌بس در یمن

شنبه 9 آذر 1398
01:38
شروط صنعاء برای موافقت با آتش‌بس در یمن رئیس شورای عالی سیاسی یمن گفته صنعا به متجاوزان ثابت کرده تا وقتی که شروط مدنظر آن اجرا نشود از آتش‌بس خبری نیست.

العالم-یمن

رئیس شورای عالی سیاسی یمن بر آمادگی صنعا برای مذاکره جدی که به توقف جنگ تمام عیار علیه یمن منجر شود تاکید کرد.

به گزارش وبگاه خبری المسیره، «مهدی المشاط» جمعه شب اعلام کرد: «ما در یمن و منطقه نشان دادیم که امتی واحد و یکپارچه‌ایم و تا زمانی که به شروط ما پاسخ داده نشود، از ثبات خبری نیست

وی افزود: «تجدید نظر جامع در همه اشتباهات و التزام به حفظ احترام یمن از نخستین شروط ثبات در منطقه است

المشاط گفت: «ادامه جنگ و محاصره منطقه را به کلی به سمت خطرات بزرگی سوق خواده داد که تحمل آن دشوار خواهد بود

رئیس شورای عالی سیاسی یمن بر اهتمام صنعا به صلح تاکید کرد و گفت: «ما ضمن تحسین دستاوردهای اخیر در مسیر آتش‌بس، از طرحی که به آزادی اسرای قهرمان ما منجر شد، استقبال می‌کنیم

المشاط گفت: «ما همچنین از هر مذاکره جدی که به توقف جنگ، خرابی و رفع محاصره و پایان دادن به حضور نظامی بیگانه در خاک ما منجر شود استقبال می‌کنیم».

«یوسف بن علوی» وزیر خارجه عمان روز دوشنبه گفت که عربستان سعودی هم مانند صنعا در گفت‌وگوها برای پایان دادن به درگیری در یمن، جدی است.

خبرگزاری «آناتولی» اخیرا به نقل یک منبع آگاه سیاسی گزارش داده که عمان در حال فراهم کردن مقدمات دیدار «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی و هیأت انصارلله به ریاست «محمد عبدالسلام» است.

به گفته این منبع، عمان در تلاش است تا توافقنامه‌ای بین عربستان و انصارالله امضا شود و این تلاش‌ عمان در ادامه تلاش‌های این کشور برای نزدیکی دیدگاه‌های ایران، امارات و عربستان درباره یمن است.

سرهنگ «ترکی المالکی» سخنگوی ائتلاف سعودی هم روز سه‌شنبه گفت که این ائتلاف تصمیم گرفته است تا در راستای اجرای توافق استکهلم سوئد ۲۰۰ اسیر یمنی را آزاد کند.

او همچنین گفت که با هماهنگی سازمان بهداشت جهانی، قرار است پروازها به سمت فرودگاه صنعاء جهت انتقال بیماران نیازمند به اعزام به خارج از یمن، تسهیل شود.

ترکی المالکی همچنین گفت که این اقدامات ائتلاف سعودی در راستای «تلاش‌های رهبری ائتلاف برای حل بحران یمن» صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد


سخنگوی کرملین: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا برای منطقه و کل جهان سازنده است


تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم


ویدیوگرافیک/ روابط ایران و پاکستان؛ از برادری 80 ساله تا افق های جدید همکاری


سفر رییس جمهور به مشهد در شب تاسوعای حسینی


طارمی: ارزش واقعی جام‌جهانی، همدلی و اتحاد بیشتر ایرانیان است