خشم نتانیاهو از پیوستن چند کشور اروپایی دیگر به سازوکار مالی با ایران

يکشنبه 10 آذر 1398
22:29
خشم نتانیاهو از پیوستن چند کشور اروپایی دیگر به سازوکار مالی با ایران اقدام چند کشور اروپایی عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در اعلام آمادگی برای پیوستن به ساز و کار ابزار ویژه مالی ایران (اینستکس) ، خشم "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی را برانگیخت.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی یکشنبه شب در یک پیام ویدیویی که در حساب کاربری‌اش در توئیتر قرار داد، مدعی شد: اروپایی‌ها درحال امتیاز دادن به ایران هستند، اما این مسیر باید تغییر یابد.

وی در این پیام خطاب به اروپایی‌ها گفت: کشورهای اروپایی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران تلاش می‌کنند و این کشورها برای این کار باید شرمنده باشند.

نتانیاهو افزود: به اروپا توصیه می‌کنم که برای اعمال تحریم علیه ایران، به آمریکا بپیوندد.

این پیام پس از آن منتشر شد که «لارس نوردرام» سفیر نروژ در ایران در پیامی توییتری از سفرش به بروکسل برای شرکت در «اجلاس اروپا-ایران» خبر داد و از برگزارکنندگان این اجلاس تشکر کرد. وی گفت در این نشست «اندیشکده‌ها، شرکت‌ها و دفاتر تجاری برای بحث در مورد نحوه حفاظت از برجام و گسترش روابط تجاری» گردهم می آیند.

به گزارش ایرنا، وزارت امور خارجه فنلاند روز جمعه گذشته (۸ آذرماه) در بیانیه‌ای اعلام کرد این کشور به همراه پنج کشور اروپایی دیگر شامل بلژیک، دانمارک، هلند، نروژ و سوئد که چهارکشور جزو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هستند، در مسیر پیوستن به سازوکار مالی اروپایی برای تسهیل تجارت با ایران (اینستکس) قرار دارند.

اینستکس یا ابزار حمایت از مبادلات تجاری ایران و اروپا، راهکاری که در ابتدای سال جاری میلادی توسط اروپا ایجاد شد تا اروپا به روشی رسمی با ایران مبادلات اقتصادی داشته باشد، اما همچنان با گذشت چندین ماه این ساز و کار اجرایی نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمدان: تا اجرای تعهدات مرحله اول توافق آتش‌بس، مذاکره برای مرحله دوم بی معنا است


نمایندگی ایران: اورانیوم غنی‌شده ایران تحت نظارت کامل آژانس است


بهای نفت خام برنت به ۱۲۰ دلار در هر بشکه رسید


کنایه قالیباف به بلوف ترامپ: پس از ۳ روز هیچ چاه نفتی در ایران منفجر نشد


یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود؛ تل آویو هفت کشتی را توقیف کرد


گفت و گوی تلفنی عراقچی و رئیس مجلس نمایندگان لبنان


همکاری گوگل با پنتاگون برای اهداف جنگی


واکنش تهران به اتهام‌زنی واهی مقامات بحرین علیه ایران


گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره ایران و خلیج فارس


انتقاد تند ایران از کشورهایی که موجودیت پیمان ان‌پی‌تی را با خطر مواجه کرده‌اند