نشست آینده اوپک برای بازار نفت حیاتی است

دوشنبه 11 آذر 1398
22:53
نشست آینده اوپک برای بازار نفت حیاتی است قیمت شاخص نفت برنت پس از اوج‌گیری به بیش از ۶۴ دلار به دلیل خوش‌بینی به توافق تجاری آمریکا و چین، اکنون به دلیل افزایش ذخیره‌سازی آمریکا به کمتر از ۶۴ دلار رسیده است.

العالم - آسیا

به گزارش روزنامه هیندوستان بیزنس لاین، تولید نفت در آمریکا به رشد خود ادامه داده و اکنون به رقم بی‌سابقه ۱۲ میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه در روز رسیده است. آمارهای تولید و تجارت نشان می‌دهد که آمریکا اکنون به خودکفایی نزدیک شده و بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادرکننده عمده نفت در جهان است.

خوش‌بینی‌ها درباره مرحله نخست توافق تجاری آمریکا و چین، در حال کمرنگ شدن هستند. به بیان دیگر، رشد اخیر قیمت شاخص نفت خام برنت محکوم به این است که کوتاه‌مدت باشد. این واقعیت که بیشتر اقتصادهای بزرگ جهان همچنان در آستانه کند شدن رشد اقتصادی هستند، همچنان بر قیمت نفت تأثیر منفی می‌گذارد. به هر حال، رابطه مثبت بین رشد اقتصادی و مصرف انرژی، پذیرفته شده است.

اگرچه ممکن است رشد اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۰ میلادی اندکی بهبود یابد، نگرانی‌ها درباره کند شدن رشد اقتصادی در ژاپن، اروپا و چین را نمی‌توان نادیده گرفت.

با توجه به شرایط کنونی بازار و دورنمای سال ۲۰۲۰ میلادی، نشست این هفته اوپک و متحدانش اهمیتی حیاتی می‌یابد و توجه بسیاری به آن معطوف شده است.

شانا

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: توقیف کشتی‌ها توسط آمریکا دزدی دریایی و غارت مسلحانه در آب‌های بین‌المللی است


بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت اربعین عروج ملکوتی شهید لاریجانی و همراهانش


فارین پالیسی: تاب‌آوری اقتصادی، کلید پیروزی در جنگ آمریکا و ایران


میدل‌ایست آی: در جنگ علیه ایران،"اسرائیل" و آمریکا بازندگان اصلی هستند


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با ویتکاف در تلاش برای کاهش تنش در منطقه


درخواست کمک مالی دولتی شرکت‌های هواپیمایی آمریکا از ترامپ


نامه ستاد حقوق بشر ایران به یونیسف در محکومیت جنایات علیه کودکان کشورمان


جزئیات دیدار عراقچی با پوتین در سن پترزبورگ + فیلم و عکس


اذعان صدراعظم آلمان: ایران در جنگ قدرتمندتر و در مذاکره ماهرتر است


بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی