سفر زمینی به عتبات رسما متوقف شد + سند

سه شنبه 12 آذر 1398
16:15
سفر زمینی به عتبات رسما متوقف شد + سند سفر زمینی به عتبات که بر اساس زمان اعزام کاروان‌ها قرار بود از روز یکشنبه آغاز شود، تا اطلاع ثانوی متوقف شد. بنابراین اعزام زمینی هیچ کاروانی چه به صورت رسمی و چه آزاد امکان‌پذیر نیست.

العالم - عراق

پس از برقراری امنیت در عراق، سازمان حج و زیارت با یک ماه وقفه سفرهای زیارتی به عتبات را آن هم فقط اعزام‌های هوایی از سر گرفت، تا اینکه پس از یک هفته نام‌نویسی از متقاضیان سفر زمینی به عتبات نیز آغاز شد.

در زمان شروع اعزام‌های زمینی، مرز مهران که تنها مرز رسمی برای اعزام زائران عتبات به صورت گروهی از سوی سازمان حج و زیارت اعلام شده بود، بسته شد. بنابراین امکان تشرف زوار حسینی به صورت زمینی فراهم نشد، به طوری که قرار بود از ۱۰ آذرماه اعزام‌های زمینی به عتبات شروع شود اما با توجه به بسته بودن مرز مهران این امر محقق نشد.

بر همین اساس شرکت شمسا نیز در اطلاعیه‌ای به دفاتر زیارتی از ممنوعیت اعزام زائران عتبات از طریق مرزهای زمینی خبر داد که در بخشی از آن آمده است: «به دلیل ملاحظات امنیتی از سوی مسؤولان ذیربط، تا اطلاع ثانوی خروج همه زائرین از طریق مرزهای زمینی ممنوع می‌باشد».

هم‌اکنون تمامی مرزهای زمینی کشور برای اعزام کاروان‌های عتبات چه به صورت رسمی از سوی سازمان حج و زیارت و چه به صورت آزاد بسته شده است. البته مرز مهران برای تردد اتباع عراقی و همچنین مرز شلمچه برای تردد اتباع عراقی و حتی ایرانیان به صورت فردی باز است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد