الحاق ناوشکن البرز و زیردریایی غدیر۹۴۵ به نیروی دریایی ارتش/ تجهیز ناوگان ارتش به دو فروند شناور هجومی

سه شنبه 12 آذر 1398
16:26
الحاق ناوشکن البرز و زیردریایی غدیر۹۴۵ به نیروی دریایی ارتش/ تجهیز ناوگان ارتش به دو فروند شناور هجومی با حضور فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ناوشکن البرز و زیردریایی غدیر۹۴۵ با تغییرات اساسی به نیروی دریایی ارتش ملحق شد.

العالم - ایران / سیاسی

عصر امروز و با حضور فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی، ناوشکن البرز و زیردریایی غدیر945 به ناوگان نداجا در بندرعباس ملحق شدند.

ناوشکن البرز پس از تعمیرات اساسی و نصب سیستم‌های جدید و فناورانه مجدداً به ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش ملحق شد.

زیردریایی غدیر 945 نیز با تعمیر اساسی و عمق‌بخشی بیشتر در جهت ارتقای توان رزم ناوگان زیرسطحی به ناوگان نداجا در بندرعباس ملحق شد.

دو فروند شناور هجومی طرح ولایت نیز با تکیه بر نیروی جوان و با انگیزه جبران عقب‌افتادگی‌ها و با رویکرد نگاه به داخل به ناوگان نداجا ملحق شدند.

0% ...

آخرین اخبار

محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است


پزشکیان: باید فرهنگ مصرف بهینه را به یک گفتمان ملی تبدیل کنیم


حزب‌الله مواضع نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد


نوری: همکاری ایران و هند در بخش کشاورزی تا سطح راهبردی گسترش یابد


عراقچی: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد هیچگاه تا این حد به نهایی شدن نزدیک نبوده است


یک تحلیلگر خطاب به خبرنگار آمریکایی: «رئیس‌جمهورتان دروغگوست؛ مثل او نباش و مؤدب باش»


پزشکیان: شراکت راهبردی ایران و روسیه بیش از پیش توسعه و تعمیق می‌یابد