درگیری الحشد الشعبی با داعش در شمال عراق

سه شنبه 12 آذر 1398
17:53
درگیری الحشد الشعبی با داعش در شمال عراق الحشد الشعبی از دفع حمله تروریست‌های داعش در استان نینوی واقع در شمال عراق خبر داد.

العالم_ عراق

سازمان الحشد الشعبی عراق امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که شب گذشته توانسته حمله تروریست‌های داعش در جنوب شهر موصل را دفع کند.

به نوشته وبگاه اطلاع‌رسانی الحشد الشعبی، تروریست‌های داعش شب گذشته تلاش داشتند مواضع الحشد الشعبی در منطقه «الحضر» در جنوب شهر موصل را هدف قرار دهند که ناکام ماندند.

طبق بیانیه صادر شده، تیپ ۴۴ الحشد الشعبی پس از چند ساعت درگیری و استفاده از سلاح‌های سبک و نیمه سنگین و همچنین دوربین‌های دید در شب، توانست تروریست‌های داعش را به عقب براند.

در این بیانیه همچنین آمده است که هدف تروریست‌ها ایجاد ناآرامی در روستاها و شهرک‌های جنوب استان نینوی و شمال غرب استان صلاح‌الدین و همچنین قطع مسیر ارتباطی اصلی بود. منطقه «الحضر» در آوریل سال ۲۰۱۷ بدست نیروهای الحشد الشعبی از اشغال داعش خارج شد.

الحشد الشعبی روز گذشته نیز از چندین عملیات ناکام تروریست‌های داعش در مناطق شمالی عراق با هدف ایجاد نا امنی در این منطقه خبر داده بود. استان دیالی در شرق عراق نیز در روزهای گذشته شاهد حملات مداوم تروریست‌های داعش بود.

شامگاه یکشنبه تروریست‌های داعش با حمله گسترده به منطقه «امام ویس» در استان دیالی در شرق عراق شش نیروی الحشد الشعبی را به شهادت رسانده و ۱۷ نفر را از جمله فرمانده تیپ ۲۰ این نیرو را مجروح کردند.

این منطقه اکنون در کنترل کامل نیروهای الحشد الشعبی است و در مناطق مختلف استان دیالی، نیروهای الحشد مستقر شده‌اند. (جزئیات بیشتر)

حملات روزهای اخیر تروریست‌ها داعش و سربرآوردن هسته‌های خاموش تروریست‌ها در حالی صورت می‌گیرد که عراق در دو ماه گذشته صحنه ناآرامی‌ها و اعتراضات داخلی بوده و در حال حاضر نیز دولت مرکزی استعفای خود را اعلام کرده است. بنابر بسیاری گزارش‌ها، عناصر حزب بعث و هسته‌های داعش تلاش بسیاری برای نفوذ به درون معترضین و انجام اقدامات آشوبگرانه می‌کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

16 عملیات حزب‌الله علیه اشغالگران


حماس: حملات اسرائیل نقض آشکار توافق شرم‌الشیخ و تداوم نسل‌کشی است


مخالفت عربستان با کمک به آمریکا در «پروژه آزادی»


تولید بی‌وقفه نفت ایران در خارگ وسط ماجراجویی‌های ترامپ


جوانی: پایان جنگ روزی‌است که دشمن جرات تعرض به ایران نداشته باشد


ترامپ: برای توافق با ایران ضرب‌الاجل نداریم


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ادعای ترور فرمانده یگان رضوان حزب الله


شهادت عزام الحیه فرزند خلیل الحیه از رهبران حماس


دزدی دریایی جدید آمریکا با ادعای نقض محاصره ایران


بقایی: دولت میزبان جام‌جهانی موظف به انجام وظایفش است


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز