دادگاهی در آلمان ممنوعیت صادرات خودروهای زرهی به عربستان را لغو کرد

سه شنبه 12 آذر 1398
22:40
دادگاهی در آلمان ممنوعیت صادرات خودروهای زرهی به عربستان را لغو کرد دادگاهی در آلمان تصمیم مقام‌های دولتی این کشور برای توقف صادرات خودروهای زرهی به عربستان سعودی را لغو کرده است.

العالم - اروپا

روز سه‌شنبه دادگاهی در آلمان دستور مقام‌های دولت این کشور برای توقف صادرات خودروهای زرهی به عربستان سعودی را لغو و عنوان کرده است که برلین روندهای قانونی لازم را طی نکرده است.

سال گذشته دولت آلمان در پی افشای قتل «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار منتقد عربستانی در کنسولگری سعودی در استانبول، صادرات سلاح به ریاض را به حال تعلیق درآورد. یکی از این جنگ‌افزارها، خودروهای زرهی ساخت شرکت آلمانی «رینمتال» و تجهیزات پشتیبانی این خودروها بود.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، در حکم دادگاه عنوان شده است که مقام‌های دولت تشریفات قانونی مربوط به لغو مجوزهای صادراتی را که پیشتر صادر شده بود، به درستی طی نکرده‌اند. رینمتال برای صادرات ۱۱۰ دستگاه خودروی زرهی به عربستان سعودی مجوز داشته و پیش از صدور ممنوعیت صادرات، ۱۰ دستگاه از این خودروها را به عربستان سعودی تحویل داده بود.

در این حکم همچنین اشاره شده است که مقام‌های آلمانی مجوزها را به شکلی لغو کرده‌اند که بتوانند از زیر پرداخت غرامت، شانه خالی کنند.

دولت آلمان هنوز به این حکم واکنشی نشان نداده، اما می‌تواند به آن اعتراض کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد