پلیس نجف درباره حمله پهپادی به اقامتگاه مقتدی الصدر تحقیق می‌کند

شنبه 16 آذر 1398
18:29
پلیس نجف درباره حمله پهپادی به اقامتگاه مقتدی الصدر تحقیق می‌کند
پلیس نجف ضمن اعلام اجرای برنامه‌هایی جدید برای حفظ امنیت مردم، از آغاز تحقیقات در خصوص حمله پهپادی امروز به اقامتگاه مقتدی الصدر خبر داد.

العالم - عراق

شبکه خبری اسکای نیوز گزارش کرد که پلیس نجف اعلام کرده که در خصوص پهپادی که به منزل مقتدی الصدر در شهر نجف حمله کرده، تحقیقات خواهد کرد.

امروز شنبه، «صالح محمد العراقی» از منابع رسانه‌ای نزدیک به جریان الصدر مدعی شد که منطقه «الحنانه» در نجف اشرف هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

العراقی در فیسبوکش نوشت، «این حمله در پاسخ به دستوراتی انجام شده که مقتدی الصدر در خصوص کلاه‌ آبی‌ها دیشب برای حمایت از انقلابیون در بغداد و پیشتر در نجف، صادر کرده بود».

به گزارش بغداد الیوم، سرتیپ غانم محمد الحسینی فرمانده پلیس نجف اشرف همچنین امروز در جلسه امنیتی این استان از وجود طرح‌هایی جدید برای اجرای قانون و حمایت از اموال عمومی و خصوصی (در مقابل خرابکاری‌ها در حاشیه اعتراضات خیابانی مردم) خبر داد.

طبق این گزارش، فرمانده پلیس استان نجف گفت، پلیس در جلسه امروز، طرح‌هایی جدید برای حفظ امنیت و برقراری ثبات در استان نجف تصویب کرد. او گفت که به نهادهای امنیتی دستور داده تا تدابیر امنیتی و تفتیش‌ها را برای حمایت از میادینی که میزبان معترضان است، افزایش بدهند.

همچنین در واکنش به این حمله پهپادی، دهها نفر از طرفداران جریان صدر امروز به محل اقامت مقتدی الصدر در نجف رفتند تا همبستگی خود را با او در مقابل این حادثه اعلام کنند. هر چند مقتدی الصدر در عراق حضور ندارد اما هواداران او با تجمع در نزدیکی محلی که به آنجا حمله شده، اعلام کردند که از الصدر حمایت خواهند کرد.


تجمع امروز (شنبه) هواداران صدر در نجف

در میدان الخلانی و پل السنک بغداد، شب گذشته افراد مسلح اقدام به تیراندازی کرده و بیش از سی نفر را به کام مرگ فرستاده‌اند. فرماندهی عملیات بغداد اعلام کرد که در این خصوص تحقیقات خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند