استراماچونی در آستانه فسخ قرارداد با استقلال!

شنبه 16 آذر 1398
18:58
استراماچونی در آستانه فسخ قرارداد با استقلال! باتوجه به قوانین فیفا و همچنین دیرکرد در پرداخت مطالبات استراماچونی، سرمربی ایتالیایی به شدت از وضعیت موجود و نحوه مدیریت ناراضی است و فسخ قرارداد با تیم تهرانی را پیش پای خود می‌بیند، این درحالی است که استقلال صدرنشین لیگ برتر ایران شده است.

العالم _ ایران / ورزشی

رسانه ایتالیایی در واکنش به اتفاقات امروز استقلال از احتمال فسخ قرارداد مربی ایتالیایی خبر داد.

استقلال با وجود نتایج خوب با مشکلات مالی زیادی روبرو بوده است. در حال حاضر باتوجه به قوانین فیفا و همچنین دیرکرد در پرداخت مطالبات استراماچونی، سرمربی ایتالیایی به شدت از وضعیت موجود و نحوه مدیریت ناراضی است و فسخ قرارداد با تیم تهرانی را پیش پای خود می‌بیند، این درحالی است که استقلال صدرنشین لیگ برتر ایران شده است.

همچنن کالچومرکاتو در ادامه نوشت: حواشی تمرین امروز استقلال و ناراحتی استراماچونی باعث عصبانیت شدید بازیکنان از جمله وریا غفوری شده است.

کاپیتان استقلال معتقد است این وضعیت درحالی که تیم در صدر جدول قرار دارد قابل قبول نیست. البته با این وجود اسماعیل خلیل‌زاده، رئیس هیات مدیره استقلال اعلام کرده تا فردا صبح مشکلات حل و مطالبات استراماچونی پرداخت خواهد شد.

تابناک

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ نیروهای نظامی آمریکا در آلمان را کاهش می دهد


حمدان: تا اجرای تعهدات مرحله اول توافق آتش‌بس، مذاکره برای مرحله دوم بی معنا است


نمایندگی ایران: اورانیوم غنی‌شده ایران تحت نظارت کامل آژانس است


بهای نفت خام برنت به ۱۲۰ دلار در هر بشکه رسید


کنایه قالیباف به بلوف ترامپ: پس از ۳ روز هیچ چاه نفتی در ایران منفجر نشد


یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود؛ تل آویو هفت کشتی را توقیف کرد


گفت و گوی تلفنی عراقچی و رئیس مجلس نمایندگان لبنان


همکاری گوگل با پنتاگون برای اهداف جنگی


واکنش تهران به اتهام‌زنی واهی مقامات بحرین علیه ایران


گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره ایران و خلیج فارس