رئیس و جمعی از اعضای کمیسیون امنیت ملی با ظریف دیدار کردند

سه شنبه 19 آذر 1398
18:45
رئیس و جمعی از اعضای کمیسیون امنیت ملی با ظریف دیدار کردند رئیس و جمعی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (سه‌شنبه) با وزیر امور خارجه دیدار و درباره آخرین تحولات سیاست خارجی، برجام و اوضاع منطقه گفتگو کردند.

العالم- ایران/ سیاسی

رئیس و جمعی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (سه‌شنبه) با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و تبادل نظر کردند.

آخرین تحولات سیاست خارجی به ویژه تحولات مربوط به اجرای برجام، تحولات منطقه‌ای و روابط با همسایگان و سایر مسائل جاری خارجی و بین‌المللی از مهمترین محورهای گفتگو و تبادل نظر در این نشست صمیمی بود.

«مجتبی ذوالنوری» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و جمعی از اعضای این کمیسیون از جمله «علیرضا رحیمی»، «محمدمهدی برومندی»، «سید قاسم جاسمی»، «کمال دهقانی فیروز آبادی»، «سیدمحسن علوی» و «علی نجفی خوشرودی» در این دیدار حضور داشتند.

«حسین جابری‌انصاری» معاون ایرانیان و امور مجلس و همچنین «غلامحسین دهقانی» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه نیز از جمله حاضران در این نشست بودند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد


تاکید رئیس‌جمهور بر حفظ ثبات پولی، تأمین نیازهای عمومی و تداوم خدمات اقتصادی کشور


نیکزاد: تنگه هرمز به حالت قبل بازنمی‌گردد


بازداشت عاملان تیراندازی به تجمعات در میدان آزادی کرمان