عاملان حمله به هتلی در سومالی کشته شدند

چهارشنبه 20 آذر 1398
12:32
عاملان حمله به هتلی در سومالی کشته شدند
نیرو های امنیتی سومالی از کشته شدن پنج تروریست مرتبط با حمله به هتلی در موگادیشو، خبر دادند.

العالم - آفریقا

پلیس سومالی روز چهارشنبه اعلام کرد که نیروهای امنیتی سومالی پنج نفر از افراد مسلح گروه تروریستی الشباب را با شلیک گلوله کشته‌اند.

این پنج نفر، سه‌شنبه شب با حمله به یک هتل در نزدیکی اقامتگاه ریاست جمهوری در موگادیشو، سه غیرنظامی و دو سرباز را کشته بودند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این گروه تروریستی مسئولیت حمله شب گذشته به هتل «سیل» را که محل تجمع بسیاری از مقامات و قانون‌گذاران این کشور است پذیرفته بود.

«زاکیا هوسن» معاون رئیس‌پلیس سومالی در بیانیه‌ای گفت، آغاز این حمله در روز سه‌شنبه و در ساعت 19 (به وقت محلی) بود که در حدود ساعت یک بامداد روز چهارشنبه و زمانی که هر پنج تروریست این گروه کشته شدند، به پایان رسید.

وی افزود: «در جریان این حادثه، یازده نفر دیگر کمی مجروح شدند که 9 نفر از آنها غیرنظامی و دو نفر دیگر سرباز بودند».

کشور سومالی از سال ۱۹۹۱ با آشوب و درگیری مواجه شده است. گروهک الشباب در سال ۲۰۰۴ و در سومالی اعلام موجودیت کرد و از نظر ایدئولوژی تحت تأثیر گروهک تروریستی «القاعده» است. این گروهک بارها علیه نیروهای مردمی و نظامی در کشورهایی مانند سومالی، نیجریه و نیجر دست به عملیات تروریستی زده و ده‌ها زن و کودک را ربوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است


عراقچی خطاب به ترامپ: نام این تنگه «هرمز» است نه هیچ نام دیگری


قالیباف: ساحل‌نشینان خلیج فارس، پاسبانان تاریخی مرزهای جنوبی سرزمین‌مان هستند


پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است


سردار موسوی: عاقبت پایگاه‌هایتان را دیدیم؛ ناوهای‌تان را هم خواهیم دید


سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم


ظفرقندی: پوشش بیمه‌ای افزایش قیمت دارو باید تقویت شود


رهبر معظم انقلاب: ایران بساط سوءاستفاده‌های دشمن از تنگه هرمز را برخواهد چید


پاکستان: کانال‌های دیپلماتیک با ایران و آمریکا همچنان باز هستند


تامین ورق‌های فولادی خودروسازان تا پایان سال