اعتراض هزاران الجزایری به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری

شنبه 23 آذر 1398
02:37
اعتراض هزاران الجزایری به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری هزاران الجزایری در چهل و سومین "جمعه اعتراض"، نسبت به نتایج انتخابات ریاست جمهوری کشورشان و پیروزی "عبدالمجید تبون" نخست وزیر اسبق در دوره "عبدالعزیز بوتفلیقه" در مرکز و دیگر شهرهای الجزایر تظاهرات کردند.

العالم-الجزایر

به گزارش شبکه تلویزیونی "الجزیره" هزاران الجزایری پس از نماز جمعه در میدان‌های شهرهای مختلف الجزایر از جمله پایتخت و دیگر شهرها تجمع کرده و ضمن آن که خواستار تغییرات بنیادی در حکومت الجزایر شدند، انتخابات ریاست جمهوری در این کشور را نیز مردود دانستند.

تظاهرات کنندگان الجزایری با سر دادن شعارهایی مانند"نه به انتخابات باندها"، "همچنان استواریم و در انتخابات شرکت نکردیم و هیچ کس نماینده ما نیست"، "هرگز تسلیم نخواهیم شد"، "نه به تشکیل دوباره رژیم گذشته" و رییس جمهوری قلابی توسط نظامیان روی کار آمده" به نتایج انتخابات ریاست جمهوری پنجشنبه (۲۱ اذرماه) اعتراض کردند.

معترضان همچنین با دست‌نوشته‌های حامل عکس تبون اعلام کردند که وی رییس جمهوری منتخب مردم نیست.

این اعتراضات تنها ساعاتی پس از ان برگزار می‌شود که تبون در نخستین اظهاراتش تعهد خود را به تغییراتی که مردم الجزایر بدنبال آن هستند، اعلام کرد و افزود، بازگشت اعتبار به حکومت را برنامه نخست خود می‌داند.

کمیته مستقل انتخابات الجزایر روز جمعه اعلام کرد که تبون با ۵۸.۱۵ درصد آرا پیروز ششمین انتخابات ریاست جمهوری الجزایر شده است.

براساس نتایجی که کمیته مستقل انتخابات الجزایر روز جمعه منتشر کرد، پس از تبون، "عبدالقادر بن قرینه" ۱۷.۳۸ درصد، "علی بن فلیس" ۱۰.۵۵ درصد، "عزالدین میهوبی" ۷.۲۶ درصد و "عبدالعزیز بلعید" ۶.۶۶ درصد مجموع آرای را کسب کردند.

براساس گزارش کمیته مستقل انتخابات الجزایر، میزان مشارکت در این انتخابات ۳۹.۸۳ درصد اعلام شد.

در انتخابات ریاست جمهوری الجزایر، از مجموع جمعیت ۴۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری این کشور، ۲۴ میلیون نفر واجد شرایط رای دادن بودند.

مردم الجزایر از سوم اسفند ۱۳۹۷ در اعتراض به تلاش بوتفلیقه رییس‌ جمهوری مخلوع این کشور برای ماندن در قدرت دست به تظاهرات گسترده زدند، موج اعتراضی که بوتفلیقه را پس از ۲۰ سال مجبور به استعفا کرد و حتی پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری همچنان ادامه دارد.

دانشجویان الجزایری نیز روزهای سه‌شنبه هر هفته به خیابان‌ها آمده‌اند و خواستار به تعویق افتادن انتخابات ریاست جمهوری شده‌اند، خواسته‌ای که فرماندهان ارتش و در رأس آن صالح، آن را رد و اعلام کردند، انتخابات در موعد مقرر برگزار می‌شود.

عامل اصلی تظاهرات مردم الجزایر، اعتراض آنان به باقیمانده دولتمردان منسوب به بوتفلیقه در رأس امور است.

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند