هنیه در اجلاس کشورهای اسلامی در مالزی شرکت می‌کند

چهارشنبه 27 آذر 1398
02:05
هنیه در اجلاس کشورهای اسلامی در مالزی شرکت می‌کند رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داده‌اند که روز چهارشنبه هیأتی به ریاست «اسماعیل هنیه» به نمایندگی از جنبش حماس برای شرکت در اجلاس کشورهای اسلامی وارد مالزی می‌شود.

العالم-فلسطین اشغالی

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت فلسطین (حماس) در اجلاس سران کشورهای اسلامی در مالزی شرکت می‌کند.

به نوشته پایگاه خبری کانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه هیأتی به ریاست هنیه برای شرکت در این نشست وارد کوالالامپور می‌شود.

هنیه که در سفری کم‌سابقه از غزه خارج شده، پیش از این هم به ترکیه و قطر سفر کرده است.

نشست این هفته در مالزی از سوی برخی از کارشناسان به عنوان تلاشی از سوی مالزی و ترکیه برای شکل‌دهی به بلوکی تازه در جهان اسلام در تقابل با جناح تحت رهبری عربستان سعودی تفسیر شده است.

نشست مالزی از روز چهارشنبه با حضور سران چندین کشور از جمله «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران آغاز می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!


دعوت هیات دولت از عموم ملت شریف ایران برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی


سناتور آمریکایی خطاب به هگست: به هیچ هدفی علیه ایران نرسیدید


مهلت 60 روز برای ترامپ، فردا به پایان میرسد


حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است


عراقچی خطاب به ترامپ: نام این تنگه «هرمز» است نه هیچ نام دیگری


قالیباف: ساحل‌نشینان خلیج فارس، پاسبانان تاریخی مرزهای جنوبی سرزمین‌مان هستند


پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است