کاخ سفید: خروج از برجام میراث ترامپ است

پنج‌شنبه 28 آذر 1398
01:34
کاخ سفید: خروج از برجام میراث ترامپ است یک مقام کاخ سفید بامداد پنجشنبه خروج آمریکا از برجام را میراث رئیس‌جمهور این کشور دانست.

العالم-آمریکا

«کلیان کانوی» مشاور رئیس‌جمهور آمریکا بامداد امروز خروج آمریکا از برجام را یکی از میراث‌های «دونالد ترامپ» توصیف کرد که فراتر از استیضاح ادامه خواهد یافت.

او گفت: «میراث او، بازسازی ارتش است. میراث او خارج کردن ما از توافق هسته‌ای ایران و توافق پاریس است. میراث او تلاش برای خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی است».

دونالد ترامپ اردیبهشت‌ماه سال گذشته به مشارکت کشورش در برجام خاتمه داد و تمامی تحریم‌های متوقف‌شده به موجب این توافق علیه ایران را از سر گرفت.

ترامپ در آن زمان اعلام کرد هدف این تحریم‌ها آوردن ایران پای میز مذاکره برای توافق بر سر سندی «جامع‌تر» است.

رئیس‌جمهور آمریکا در محافل سیاسی این کشور به دلیل ناموفق بودن سیاستش در قبال ایران مورد انتقاد قرار گرفته است، تا جایی که برخی از تحلیلگران می‌گویند ضعف سیاست خارجی ممکن است به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ منجر شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

خطیب جمعه شاهرود: مذاکره‌کنندگان ایران مقتدرانه منافع ملت را درنظر دارند


هوش مصنوعی می‌تواند مشارکت اجتماعی افراد دارای معلولیت را افزایش دهد


حماس: آمریکا با سکوت خود مشوق اقدامات دشمن اسرائیلی در غزه است


نبرد کریدورها؛ رقابت تازه برای تصاحب تجارت خزر


با وجود انتقادات شدید داخلی؛ نتانیاهو: در انتخابات آتی شرکت می‌کنم


مشاور عالی فرمانده سپاه: جنگ ایران و آمریکا تقابل ابدی خیر و شر است


رسانه‌های صهیونیستی از ضربه سخت نظامیان اشغالگر در جنوب لبنان خبر دادند


سناتور روس: جنگ علیه ایران یکی از بیهوده‌ترین جنگ‌های تاریخ آمریکا است


وال استریت ژورنال: ترامپ مقابل ایران عقب‌نشینی کرده است


گزارش کاملی از تساوی تماشایی ایران و نیوزیلندهمراه با فیلم و عکس