۳ کشته براثر تیراندازی در مرکز مسکو

پنج‌شنبه 28 آذر 1398
19:13
 ۳ کشته براثر تیراندازی در مرکز مسکو تیراندازی در مرکز مسکو ۳ کشته بر جای گذاشته است. گفته می‌شود یکی از کشته‌ها یک افسر پلیس است.

العالم - اروپا

رسانه‌های روسی روز پنج‌شنبه از وقوع تیراندازی در مرکز شهر مسکو پایتخت روسیه خبر داده و نوشته‌اند که در این حادثه شماری کشته یا زخمی شده‌اند.

خبرگزاری «رویترز» تعداد کشته‌ها را دو نفر اعلام کرده، اما خبرگزاری «اسپوتنیک» نوشته است که در این تیراندازی سه نفر از جمله یک افسر پلیس کشته شده‌اند.

بنا بر این گزارش، این تیراندازی در نزدیکی ساختمان سرویس امنیت فدرال روسیه رخ داده است. رسانه‌های روسی نوشته‌اند که یک فرد ناشناس با اسلحه کلاشنیکف به سمت جمعیت تیراندازی کرده است.

در ویدئویی که در نزدیکی محل تیراندازی ضبط شده، صدای شلیک ده‌ها گلوله و فریاد چندین نفر شنیده می‌شود.

ساعتی بعد از تیراندازی، سرویس امنیت فدرال روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که مهاجم «بی‌اثر» شده است. در بیانیه مسکو آمده است: «یک مهاجم مسلح ناشناس در خیابان "بولشایا لوبیانکا" اقدام به تیراندازی کرد. در نتیجه تیراندازی، چند نفر زخمی شده‌اند. مهاجم بی‌اثر شده است و هویت وی در حال بررسی است.»

در روسیه از عبارت «بی‌اثر» کردن برای زمانی استفاده می‌شود که مهاجم کشته یا بازداشت شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا  


حماس برای مشارکت گسترده در انتخابات فلسطین اعلام آمادگی کرد


پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید


قدردانی حماس از مواضع دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره جنگ در غزه و لبنان