واکنش طرابلس به بمباران شهر مصراته

جمعه 29 آذر 1398
10:59
واکنش طرابلس به بمباران شهر مصراته دولت وفاق ملی در غرب لیبی به حمله هوایی به شهر مصراته واکنش نشان داد و آنرا محکوم کرد.

العالم- لیبی

به نقل از النشره، دولت وفاق ملی در غرب لیبی به حمله هوایی به شهر مصراته واکنش نشان داد و آنرا محکوم کرد.

شورای ریاستی دولت وفاق ملی لیبی در طرابلس اعلام کرد: اینکه دشمن حملات را به مصراته گسترش داده، نشانه ضعف و سرخوردگی آن است و واکنشی به ناتوانی شبه نظامیان متجاوزش درتحقق پیشروی در جنگ است. این نشانه شکست آنچه جنایتکار جنگی ساعت سرنوشت ساز برای ورود به طرابلس می‌خواند، است.

دولت وفاق ملی در غرب لیبی تاکید کرد: این حملات تروریستی ذره‌ای در عزم ما برای نابودی تجاوزگر در میدان‌های جنگ و غلبه بر توهمات آن برای ایجاد حکومت انحصارطلب و سوار شدن این تجاوزگر بر گردن لیبیایی ها، خللی ایجاد نخواهد کرد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر سابق CIA: آمریکا و اسرائیل به دنبال «خرابکاری» در مذاکرات با ایران هستند/ احتمالاً شاهد درگیری‌های جدیدی خواهیم بود


وزیر جنگ آمریکا: ترامپ به دنبال توافق است


وزیر انرژی آمریکا ادعای ترامپ درباره نفت ایران را تایید نکرد


نماینده فرانسه در سازمان ملل: طرحی برای پایان دادن به درگیری‌ در خاورمیانه ارایه می شود


ترامپ مدعی ماموریت مخفیانه آمریکا در تنگه هرمز شد


بقایی: حمله آمریکا به مخازن آب در جنوب ایران،حمله به نبض زندگی ایرانیان است


هشدار رئیس جمهوری کلمبیا: جهان در حال بازگشت به دوران نازی‌هاست


گزارش میدانی خبرنگار العالم از آخرین وضعیت کنترل نیروهای مسلح بر تنگه هرمز+ فیلم


تحریم های جدید آمریکا علیه ۹ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


سنتکام مدعی توقیف یک نفتکش در ارتباط با ایران شد