واکنش طرابلس به بمباران شهر مصراته

جمعه 29 آذر 1398
10:59
واکنش طرابلس به بمباران شهر مصراته دولت وفاق ملی در غرب لیبی به حمله هوایی به شهر مصراته واکنش نشان داد و آنرا محکوم کرد.

العالم- لیبی

به نقل از النشره، دولت وفاق ملی در غرب لیبی به حمله هوایی به شهر مصراته واکنش نشان داد و آنرا محکوم کرد.

شورای ریاستی دولت وفاق ملی لیبی در طرابلس اعلام کرد: اینکه دشمن حملات را به مصراته گسترش داده، نشانه ضعف و سرخوردگی آن است و واکنشی به ناتوانی شبه نظامیان متجاوزش درتحقق پیشروی در جنگ است. این نشانه شکست آنچه جنایتکار جنگی ساعت سرنوشت ساز برای ورود به طرابلس می‌خواند، است.

دولت وفاق ملی در غرب لیبی تاکید کرد: این حملات تروریستی ذره‌ای در عزم ما برای نابودی تجاوزگر در میدان‌های جنگ و غلبه بر توهمات آن برای ایجاد حکومت انحصارطلب و سوار شدن این تجاوزگر بر گردن لیبیایی ها، خللی ایجاد نخواهد کرد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر