ادعای نیروی دریایی آمریکا درباره نجات سه دریانورد ایرانی

شنبه 30 آذر 1398
13:55
ادعای نیروی دریایی آمریکا درباره نجات سه دریانورد ایرانی
پایگاه اینترنتی نیروی دریایی آمریکا در اطلاعیه‌ای مدعی شد که کشتی تجاری آمریکایی به نام Maersk Kinloss، سه دریانورد ایرانی را در تاریخ 18 دسامبر نجات داده است.

العالم _ آمریکا

در این اطلاعیه مطرح شده: کمپانی این کشتی، نجات دریانوردان ایرانی را به مرکز فرماندهی نیروهای دریایی آمریکا اطلاع‌رسانی کره است که به مدت چند هفته در دریا سرگردان بوده‌اند. این کار از طریق ارتباط میان صنعت دریانوردی تجاری، همکاری مرکز فرماندهی نیروهای دریایی آمریکا و راهنمای گروه کشتیرانی[آمریکا] انجام شده است.

طبق ادعای عنوان شده در این اطلاعیه، این دریانوردان به گارد ساحلی عمان انتقال داده شده‌اند که هماهنگی برای بازگشت‌شان به ایران را انجام می‌دهد.

نیروی دریایی آمریکا در حالی این ادعا را مطرح کرده است که این موضوع هنوز از سوی مقامات رسمی کشورمان، رد یا تایید نشده است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

وزرای نفت ایران و هند بر توسعه و تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی تاکید کردند


کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پرچم عاشورا در قلب اروپا به اهتزاز درآمد+ویدیو


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا


زلزله‌ مهیب ونزوئلا؛ ۳۲ کشته و ۷۰۰ زخمی تا این لحظه


ادعاهایی درباره تحویل برخی مناطق اشغالی لبنان به ارتش با هماهنگی آمریکا


پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد


شکایت سه قاضی «دیوان کیفری بین‌المللی» از دولت ترامپ


حضور رئیس‌جمهور در جمع عزاداران عاشورای حسینی در تبریز


تحلیلگر ترک: مهار جاه‌طلبی «اسرائیل» ضرورت امنیت ملی ترکیه است


پربیننده ترین خبرها