جنگنده سوخو-۵۷ در روسیه سقوط کرد

سه شنبه 3 دی 1398
13:00
جنگنده سوخو-۵۷ در روسیه سقوط کرد یک فروند جنگنده سوخو-۵۷ در منطقه خاباروفسک در خاور روسیه سقوط کرد.

العالم ـ اروپا

خبرگزاری تاس روز سه شنبه به نقل از یک مقام منطقه کامسامولسکا-نا-آمور که جنگنده سوخو-۵۷ در آن مستقر است، اعلام کرد: جنگنده سوخو-۵۷ در تایگا (منطقه ای جنگلی) در هنگام پرواز آزمایشی در منطقه ای غیرمسکونی و دور از شهر کامسامولسکا-نا-آمور سقوط کرده است.
خلبان با چتر بیرون پرید و نجات یافت و با یک بالگرد به پایگاه هوایی منتقل می شود.
کارخانه تولید سوخو-۵۷ در شهر کامسولسکا-نا-آمور در استان خاباروفسک در شرق روسیه قرار دارد.
سوخو-۵۷ هواپیمای جنگی جدید روسی نسل پنجم متفاوت با الگوی ساخت دیگر جنگنده های روسی، به عنوان جنگنده چند منظوره ۵۵۰۰ کیلومتر برد پروازی دارد و توسط مهندسان سوخو طراحی شده است.
این هواپیما، جنگنده کم پیدا برای رادارها با برتری در هوا، قوی در نابودی هدف های هوایی، زمینی و سطح دریا با توان تجهیز به انواع تسلیحات از جمله موشک های «هوا- هوا»، «هوا- زمین»، بمب ها و توپ نیرومند است.
به گزارش ایرنا، سوخو-۵۷ که از سال ۲۰۰۱ برنامه ساخت آن در دستور کار روسیه قرار گرفته است، با وزن ۳۵، ۵ تن به عنوان جنگنده تک نفره متکی به دو موتور پرقدرت تا ۲۶۰۰ کیلومتر بر ساعت سرعت دارد و با ارتفاع ۳۳ متر بر ثانیه اوج می گیرد و همچنین ۱۰ تن مهمات حمل می کند.
این جنگنده که افزون بر سوختگیری در حال پرواز، قدرت بالای کشف پرنده های دشمن و توان مانورهای ناگهانی به دلیل ویژگی های آیرودینامیکی دارد، می تواند همزمان در یک شعاع ۴۰۰ کیلومتری ۶۰ هدف را ردگیری کرده و ۱۶ نقطه پرخطر را با انواع تسلیحات، هدف قرار دهد، تجهیزاتی که در دیگر جنگنده های روسی کمتر دیده شده است.
کاربرد پیشرفته ترین سامانه راداری در کنار مواد کامپوزیتی ضد ردیابی توسط دشمن و امکان نشست و برخاست در باندهای کوتاه نیز از دیگر ویژگی های جنگنده تی ۵۰ معرفی شده است.
سوخو-۵۷ با دو موتور و طول ۲۰ متر، عرض نوک تا نوک بال ۱۵ متر مجهز به سامانه هدایت مجازی به عنوان همکار خلبان جنگنده است و می تواند شتاب و توان ضربه زنی در جنگ هوایی را افزایش دهد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران