سخنگوی انصارالله یمن: دیدار با ظریف مهم بود

سه شنبه 3 دی 1398
18:16
سخنگوی انصارالله یمن: دیدار با ظریف مهم بود سخنگوی جنبش انصارالله یمن و رئیس هیأت مذاکره‌کننده صنعاء در گفت‌وگوهای صلح یمن، دیدار با وزیر خارجه ایران در عمان را «مهم» خواند.

العالم- یمن

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله که صبح امروز (سه‌شنبه) در مسقط با «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران دیدار کرده بود (+)، این دیدار را مهم توصیف کرد.

عبدالسلام گفت که در این دیدار تحولات منطقه‌ای بررسی شد.

طبق گزارش شبکه المیادین، سخنگوی انصارالله افزود که در دیدار با ظریف راهکارهای مشارکت موثر یمن در تقویت امنیت منطقه‌ای به خصوص تحقق ثبات مورد نظر، مورد بررسی قرار گرفت.

ظریف که از روز دوشنبه (دیروز) به عمان سفر کرده است با مقامات این کشور از جمله یوسف بن علوی همتای عمانی خود دیدار و گفت‌وگو کرد.

ظریف همچنین در دیدار با سرلشکر النعمانی وزیر دفتر سلطان قابوس در خصوص توسعه و تعمیق روابط دوستانه و برادرانه ایران و عمان گفتگو و تبادل نظر کرد.

او امروز نیز با «فهد بن محمود» معاون پادشاه عمان دیدار و در خصوص روابط دوجانبه و مهمترین مسائل منطقه ای و بین المللی گفتگو و تبادل نظر کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عقب‌نشینی تیپ ۴۰۱ ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان


سپاه: توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می شود


نظرسنجی سی ان ان: دو سوم آمریکایی‌ها سیاست‌های ترامپ را عامل وخامت اقتصاد می‌دانند


شور حماسه حسینی (ع) در کربلای معلی + فیلم


زمین‌گیر شدن کشتی قطری تحت اسکورت آمریکا در خلیج فارس


هدفی غیرمنتظره اما حیاتی؛ چرا سپاه مرکز داده‌های آمازون در بحرین را منهدم کرد؟


پکن: ادعاهای حقوق بشری واشنگتن، بهانه‌ای برای اعمال فشار اقتصادی است


گزارش العالم از پایداری و بازگشت اهالی یک روستای جنگ زده جنوب لبنان


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار حضور بین‌المللی برای محافظت از غیرنظامیان فلسطینی شد


آغاز مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی جدید دوشنبه - کابل - تهران در ماه آینده