ترامپ: برای مقابله با «هدیه کریسمس» کره‌شمالی آماده‌ایم

سه شنبه 3 دی 1398
19:44
ترامپ: برای مقابله با «هدیه کریسمس» کره‌شمالی آماده‌ایم
رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه گفت این کشور برای مقابله با هرگونه «هدیه کریسمس» از سوی کره‌شمالی آمادگی دارد.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه به هشدار کره‌شمالی درباره «هدیه کریسمس» واکنش نشان داد و گفت که آمریکا با این موضوع به صورت بسیار موفقیت‌آمیز برخورد خواهد کرد و چه بسا این یک «هدیه خوب» باشد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی که در اقامتگاه خود در «مارالاگو» با خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «خواهیم فهمید که شگفتانه آنها چه خواهد بود و ما با آن به صورت بسیار موفقیت‌آمیز تعامل خواهیم کرد.»

ترامپ در ادامه گفت که «خواهیم دید چه اتفاقی خواهد افتاد.»

رئیس جمهور آمریکا افزود: «ممکن است این یک هدیه خوب باشد. ممکن است هدیه‌ای که وی برای من می‌فرستند یک گلدان زیبا باشد.»

«کیم جونگ‌اون» رهبر کره شمالی پیشتر به واشنگتن تا پایان سال جاری میلادی برای اتخاذ یک رویکرد منعطف در قبال کره شمالی مهلت داده بود. پیونگ یانگ هشدار داده اگر موضع آمریکا در مذاکرات تغییر نکند، یک «هدیه کریسمس» برای واشنگتن ترتیب خواهد داد.

همزمان با پایان ضرب‌الاجل رهبر کره شمالی به آمریکا، دولت پیونگ‌یانگ چند روز پیش با قطع امید تلویحی از مذاکره با آمریکا، گفته بود واشنگتن دیگر چیزی برای ارائه در مذاکرات ندارد.

برخی کارشناسان با اشاره به افزایش فعالیت در سایت‌های موشکی کره شمالی و جلسه اخیر رهبر کره شمالی با کمیته نظامی این کشور، گفته‌اند که احتمال دارد پیونگ‌یانگ یک موشک دوربرد آزمایش کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

خدمات شهید لاریجانی تا سال‌ها الگوی درخشان برای کارگزاران ایران اسلامی خواهد بود


حمله موشکی از جنوب لبنان به سمت منطقه الجلیل


ترامپ در حال تحقیق درباره عقب‌نشینی مقابل ایران است


جغرافیای جدید خاورمیانه؛ ایران در کانون قدرت


اعتراف صدراعظم آلمان به توانمندی ایران در برابر آمریکا ترامپ را خشمگین کرد


پاکستان: ریشه بحران خاورمیانه، اشغالگری اسرائیل است


دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را حمایت مالی از جنایات جنگی خواند


انتقاد چین از سیاسی‌سازی تجارت و انرژی جهانی توسط آمریکا


الجزیره: پروازهای خارجی فرودگاه امام خمینی هم بزودی از سر گرفته می‌شود


ترکیه: هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از حریم‌هوایی ما عبور کند