طعنه سعد حریری به روند مثبت تشکیل دولت‎

چهارشنبه 4 دی 1398
13:17
طعنه سعد حریری به روند مثبت تشکیل دولت‎
سعد حریری در میان فضای مثبت روند تشکیل دولت در لبنان٬ با طعنه و کنایه اظهاراتی در این زمینه مطرح کرد.

العالم - لبنان

حریری طی مصاحبه‌ای با روزنامه‌نگاران در کاخ «بیت‌الوسط» (مقر اقامت خود) اعلام کرد که در خصوص موضع خود درباره دولت آینده تکرار می کنم که نه انتخابی٬ نه حمایتی و نه مسئولیتی در این خصوص ندارم.

حریری در خصوص دیدار با حسان دیاب مامور تشکیل دولت لبنان اظهار داشت که برخلاف شایعات منتشرشده٬ دیداری با دیاب یک روز پیش از آغاز رایزنی‌ها نداشتم.

وی ادامه داد: من قطعا با آتش بازی نمی‌کنم(اشاره به هشدار نبیه بری به وی)٬ شاید در این زمینه بهای زیادی پرداخت کرده باشم؛ چرا که من همواره آتش را خاموش می‌کنم و البته هیچ شکی نیست که آقای نبیه بری رئیس پارلمان نقش زیادی در جلوگیری از ایجاد فتنه و نیز مقابله با کسانی که به بازی با آتش معروفند دارد.

نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان خاطرنشان کرد که شیطنت احزاب سنی و اتهام آن‌ها به سرقت کشور را رد می‌کنم.

سعد حریری اضافه کرد که حزب نیروهای لبنانی٬ ما را به سمت سازش ریاست جمهوری سوق داد و سپس ما را به آن متهم کرد٬ از آنها درباره مواضع و دلایل این امر بپرسید.

وی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات نبیه بری در این خصوص که حریری پشیمان است و بری از او خواسته تا با آتش بازی نکند تصریح کرد که پشیمان نیستم٬ وجدانم راحت است و همه تلاشم را برای محافظت از کشور و ثبات آن انجام داده‌ام.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا: بحران خاورمیانه بزرگترین بحران قرن است


اروپا به دنبال «تسکین فوری» بحران قیمت انرژی


مقاومت عراق در بالاترین سطح از آمادگی قرار دارد


راهکار ترامپ برای بحران خودکشی کهنه‌سربازان آمریکایی


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند