واکنش رسمی ائتلاف سائرون به استعفای برهم صالح

پنج‌شنبه 5 دی 1398
19:57
واکنش رسمی ائتلاف سائرون به استعفای برهم صالح جواد حمدان، نماینده ائتلاف سائرون در پارلمان عراق، امروز پنجشنبه اعلام کرد ائتلاف سائرون استعفای رئیس جمهور برهم صالح را رد می کند.

العالم_عراق

حمدان در مصاحبه مطبوعاتی اظهار داشت: رئیس جمهور محافظ قانون اساسی است، ما از او در انتخاب یک فرد مستقل و با سابقه ای شفاف که مورد تایید مردم عراق باشد، حمایت می کنیم.

وی خاطرنشان كرد: فشارهای وارد شده به رئیس جمهور، نتیجه اتفاقات لحظه ایی نیست، بلكه نتیجه تقاضای انبوه مردم برای تغییر دولت است.

حمدان با اشاره به اینکه رئیس جمهور با معرفی فردی به عنوان نخست وزیر که همه او را قبول داشته باشند موافق است و ابراز تمایل کرده است تا خواسته های مردم را برآورده سازد، خواستار گذشت گروه های سیاسی از امتیازات انتخاباتی و توجه به خواسته های مردم عراق شد و گفت: ائتلاف سائرون استعفای رئیس جمهور را رد می کند؛ ما از رئیس جمهور در انتخاب فردی مستقل و با مشخصات مورد قبول مردم عراق حمایت می کنیم.

برهم صالح، رئیس جمهور عراق، ظهر امروز اعلام کرد که «اسعد العیدانی» نامزد ائتلاف البنا برای نخست وزیری را رد می کند و در بیانیه ای برای استعفا اعلام آمادگی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا  


حماس برای مشارکت گسترده در انتخابات فلسطین اعلام آمادگی کرد


پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید


قدردانی حماس از مواضع دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره جنگ در غزه و لبنان


رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت ۱۰ نوبت به سوریه تعرض کرد


2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است