محدودیت برای سفر آمریکایی‌ها به فیلیپین

جمعه 6 دی 1398
14:37
محدودیت برای سفر آمریکایی‌ها به فیلیپین
دولت فیلیپین برای مقابله با تحریم‌های ایالات متحده، محدودیت‌هایی را جهت ورود شهروندان آمریکایی به این کشور وضع کرد.

العالم - آسیا

سخنگوی ریاست‌جمهوری فیلیپین امروز (جمعه) خبر داد که دولت مانیل ضمن ممانعت از سفر دو سناتور آمریکایی به این کشور، ورود اتباع آمریکایی به فیلیپین را محدود می‌کند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، طبق این بیانیه، اگر ایالات متحده هرگونه تحریمی را بر فیلیپین به بهانه بازداشت مخالفان دولتی اعمال کند، «رودریگو دوترته» رئیس‌جمهور این کشور دستور بازگشت روادید الزامی برای سفر آمریکایی‌ها به فیلیپین را صادر می‌کند.

این اقدام پس از آن است که کنگره آمریکا ذیل تایید لایحه بودجه نظامی این کشور برای سال 2020، طرحی را برای تحریم مسئولان فیلیپینی دخیل در بازداشت «لیلا دو لیما» سناتور معارض فیلیپینی تصویب کردند.

بر این اساس، «سالوادور پانِلو» سخنگوی رئیس‌جمهور فیلیپین در نشست خبری امروز گفت: «اگر آنها به مداخله در امور [داخلی] ما به عنوان یک کشور مستقل ادامه دهند، ما نیز ساکت نمی‌مانیم... پرونده سناتور دو لیما از نوع [پرونده‌های] تبعیض و آزار نیست بلکه پیگرد قانونی است».

به نوشته رویترز، طبق داده‌های دولتی، فیلیپین برای آمریکایی‌هایی که قصد سفر به این کشور را دارند، مجوز ورود 30 روزه بدون روادید اعطا می‌کند و در 9 ماه اول سال 2019 میلادی، حدود هشتصد هزار آمریکایی به این کشور سفر کرده‌اند.

بر این اساس، سناتورها «ریچارد دوربین» و «پاتریک لیهی» قصد سفر به فیلیپین و بررسی وضعیت معارض بازداشتی را داشتند که به دستور دولت مانیل از ورود آنها ممانعت به عمل آمد.

اختلافات بین فیلیپین و آمریکا مسبوق به سابقه بوده و دوترته پیشتر با انتقاد از مواضع واشنگتن در قبال این کشور آسیایی گفته بود ایالات متحده با پیشنهادی که برای فروش جنگنده‌های «اف-16» به فیلیپین داده، به مردم این کشور توهین کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم