گفت‌وگوی تلفنی پوتین و السیسی درباره لیبی

جمعه 6 دی 1398
17:06
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و السیسی درباره لیبی رئیس جمهور روسیه روز جمعه با رئیس جمهور مصر درباره آخرین تحولات در لیبی و جلوگیری از مداخله خارجی در این کشور گفت‌وگو کرد.

العالم- مصر

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز جمعه تلفنی با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر درباره آخرین تحولات لیبی گفت‌وگو کرد.

به گزارش اسکای‌نیوز، پوتین و السیسی در این تماس تلفنی بر جلوگیری از مداخلات خارجی غیر قانونی در امور داخلی لیبی تاکید کردند.

پوتین و السیسی در این گفت‌وگو با اشاره به بحران در لیبی خواستار افزایش تلاش‌های مشترک برای حل بحران لیبی شدند.

السیسی دیشب نیز در تماس تلفنی با ترامپ، خواستار ممانعت از مداخلات خارجی غیرقانونی در امور لیبی شد.

اشاره رئیس جمهور مصر به اظهارات اخیر مقامات ترکیه به ویژه «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور این کشور است که بعد از دیدار با مقامات دولت وفاق لیبی و تونس اعلام کرد که آنکارا آماده است در صورت درخواست این دولت، به لیبی نیروی نظامی بفرستد.

السیسی پیشتر و پس از اعلام حمایت رئیس‌جمهور ترکیه از دولت وفاق ملی لیبی مستقر در طرابلس، هشدار داده بود که مصر به هیچ طرف خارجی اجازه نخواهد داد که بر لیبی سیطره پیدا کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است