ترامپ:

اگر ایران ما را بزند بدون تامل مدرن‌ترین تجهیزات نظامی خود را به منطقه می‌فرستیم

يکشنبه 15 دی 1398
10:27
اگر ایران ما را بزند بدون تامل مدرن‌ترین تجهیزات نظامی خود را به منطقه می‌فرستیم رئیس جمهور آمریکا در ادامه توئیت‌های زنجیری خود علیه ایران اعلام کرد که اگر ایران یک پایگاه ما را بزند بدون درنگ تجهیزات نظامی زیبا و پیشرفته خود را ارسال می‌کنیم.

العالم - آمریکا

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در ادامه توئیت های زنجیره ای و ادعاهای خود در قبال ایران نوشت: آمریکا اخیرا 2 تریلیون دلار خرج تجهیزات نظامی کرده است. ما بزرگترین ارتش و با اختلاف بهترین در جهان هستیم. اگر ایران به یک پایگاه آمریکایی حمله کند یا به یک (شهروند)آمریکایی، ما برخی از این تجهیزات زیبا و جدید را به سمت آنها ارسال می‌کنیم، بدون تامل.

رئیس جمهور آمریکا بامداد شنبه در پیامی در توئیتر به رجزخوانی علیه ایران پرداخت.

وی در این پیام توئیتری نوشت: «ایران به صورت جسورانه در حال صحبت کردن درباره هدف قرار دادن منافع آمریکا در انتقام از خلاص کردن جهان از رهبر تروریست‌ها که یک آمریکایی را کشته و چند نفر دیگر را خیلی بد مجروح کرده، است.»

رئیس جمهور آمریکا مدعی شده بود: «در صورتی که ایران به هر آمریکایی یا منافع آمریکا حمله کند، آمریکا 52 سایت در داخل ایران (به نمایندگی از 52 آمریکایی که ایران سال‌ها پیش به گروگان گرفته بود) حمله خواهد کرد که برخی از آنها بسیار سطح عالی و مهم برای ایران و فرهنگ ایران است و این اهداف و خود ایران بسیار سریع و خیلی سخت مورد هدف قرار خواهند گرفت. آمریکا تهدید بیشتری نمی‌خواهد.»

فرمانده کل سپاه روز چهارشنبه و در واکنش به اقدام تروریستی واشنگتن در ترور سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب به آمریکا هشدار داد: «ترور سردار شهید قاسم سلیمانی یک انتقام گیری راهبردی را در پی دارد که مطمئناً به حضور آمریکا در منطقه پایان خواهد داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت