لندن خواستار ابقای نیروهای انگلیسی در عراق شد

دوشنبه 16 دی 1398
02:13
لندن خواستار ابقای نیروهای انگلیسی در عراق شد به دنبال رای پارلمان عراق برای خروج نظامیان خارجی از خاک این کشور، دولت انگلیس از بغداد خواسته اجازه دهد نظامیان انگلیسی در این کشور باقی بمانند.

العالم-اروپا

به دنبال مصوبه پارلمان عراق مبنی بر پایان حضور نظامیان خارجی در خاک این کشور، دولت انگلیس از دولت عراق خواست اجازه دهد نظامیان این کشور همچنان در عراق باقی بمانند.

پیش از این وزیر «دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس با عادل عبدالمهدی نخست وزیر پیشبرد امور عراق به منظور کاهش تنشهای ناشی از ترور سردار قاسم سلیمانی به صورت تلفنی رایزنی کرده بود.

پارلمان عراق در جلسه رای‌گیری عصر روز یکشنبه، طرح اخراج نیروهای آمریکایی از عراق را تصویب کرد.

نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور عراق هم در جلسه رای‌گیری پارلمان این کشور برای تصویب طرح اخراج نیروهای خارجی از کشورش، خواستار خروج فوری نیروهای آمریکایی از عراق شد و گفت : «منفعت عراق و آمریکا ایجاب می‌کند که نیروهای خارجی عراق را ترک کنند».

عادل عبدالمهدی تاکید کرد که حضور نیروهای آمریکایی در عراق بر مبنای مبارزه با داعش و آموزش نیروهای عراقی است.وی گفت که نوع نگاه آمریکا به عراق در رابطه با سیاست‌هایش در قبال ایران، محکوم است. با بسیاری از سیاست‌های آمریکا در قبال عراق موافق نیستیم.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید


قواعد جدیدی بر خلیج‌فارس اعمال می‌کنیم


چین: آتش‌بس با ایران باید به طور کامل حفظ شود


خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند