کره شمالی: خاورمیانه ممکن است «گورستان» سربازان آمریکا شود

دوشنبه 16 دی 1398
09:04
کره شمالی: خاورمیانه ممکن است «گورستان» سربازان آمریکا شود در حالی که خبرگزاری رسمی کره شمالی امروز دوشنبه در گزارشی به ترور سردار سلیمانی توسط آمریکا در عراق واکنش نشان داد تارنمای «میاری» این کشور هم نوشت خاورمیانه ممکن است به "گورستان" سربازان ایالات متحده تبدیل شود.

العالم - آسیا

خبرگزاری مرکزی کره شمالی روز دوشنبه در گزارشی نوشت سردار قاسم سلیمانی در حمله موشکی آمریکا در فرودگاهی در بغداد صبح جمعه شهید شد و چین و روسیه این حمله را به عنوان نقض منشور سازمان ملل محکوم کردند.

گزارش با اشاره به گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه چین و روسیه آورده است دو کشور نه تنها به سوء استفاده از قدرت نظامی در روابط بین الملل معترض شده اند بلکه اعلام کرده اند نمی توانند اقدامات نظامی ماجراجویانه را تحمل کنند آنها در مورد بدتر شدن اوضاع منطقه ای در اثر اقدامات غیرقانونی ایالات متحده ابراز نگرانی کرده اند.

در عین حال تارنمای «میاری» که یک وب سایت تبلیغاتی دولت کره شمالی است نوشته است کارشناسان نظامی انتظار دارند که خاورمیانه برای ایالات متحده تبدیل به گورستان شود.

این وب سایت می گوید: تحلیل کارشناساسان نظامی جهانی نشان می دهد ایالات متحده در خاورمیانه گرفتار جنگی می شود که به هلاکت خود منجر می گردد به طوری که طرفداران آمریکا در منطقه نیز به دلیل سیاست های داخلی و چالش های اقتصادی خود به درخواست ایالات متحده برای ارسال نیرو به منطقه واکنش منفی نشان داده اند موضوعی که باعث نگرانی واشنگتن شده است.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی که این گزارش را منتشر کرده نوشته است ناظران می گویند پیونگ یانگ باید از نزدیک مراقب باشد که آخرین تحولات خاورمیانه چه تأثیری بر روی ادامه روند مذاکرات هسته ای این کشور با ایالات متحده می تواند داشته باشد.

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی هفته گذشته در یک همایش چهار روزه آمریکا را متهم کرد که از مذاکرات هسته ای عقب کشیده است و تهدید کرد در آینده نزدیک سلاح استراتژیک جدیدی را به جهانیان معرفی خواهد کرد.

او افزود تا زمانی که ایالات متحده آمریکا سیاست خصمانه خود را در مورد کره شمالی پایان ندهد و به مکانیسم صلح پایدار و بادوام در شبه جزیره کره روی نیاورد هرگز امکان خنثی سازی و کاهش تنش در منطقه وجود ندارد.

ترامپ و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در ژوئن ۲۰۱۸ در سنگاپور دیدار و بیانیه مشترکی صادر کردند که طبق آن، پیونگ یانگ به عاری سازی شبه جزیره کره از تسلیحات هسته ای متعهد شد.

مذاکرات فوریه ترامپ و کیم در هانوی پس از رد درخواست کیم برای لغو تحریم های اقتصادی آمریکا در ازای واگذاری بخشی از تجهیزات هسته ای از سوی واشنگتن، متوقف شد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

توافق آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ساخت مقر دائم سفارت واشنگتن در قدس اشغالی


نشست امنیتی الحشد الشعبی درباره مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در عراق


جنبش‌های فلسطینی اظهارات «شورای صلح» ترامپ علیه آنروا را محکوم کردند


غریب‌آبادی: در دوحه هیچ نشستی با طرف آمریکایی برگزار نشد


ایران در حال رقم زدن لحظه تاریخی مراسم تشییع رهبر شهید+ فیلم


جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید


سواحل غربی مکزیک به لرزه درآمد