شورای همکاری ترور سردار سلیمانی و ابومهدی را محکوم نکرد

دوشنبه 16 دی 1398
11:11
شورای همکاری ترور سردار سلیمانی و ابومهدی را محکوم نکرد "شورای همکاری خلیج" فارس امروز دوشنبه بیانیه‌ای صادر و طی آن بر حفظ آرامش و عدم تشدید تنش‌ها تأکید کرد.

العالم - ایران

در این بیانیه آمده است: "شورای همکاری با نگرانی همه حوادث و تحولات اخیر در عراق را دنبال می‌کند و همه طرف‌های مربوطه را به آرامش، عدم تشدید تنش و ترجیح دادن راه‌حل‌های سیاسی به منظور دور کردن منطقه و ملت‌های آن از هر گونه پیآمدهای منفی بر امنیت و ثبات منطقه دعوت می‌کند."

طبق گزارش وبگاه شبکه "السومریه"، شورای همکاری همچنین جامعه جهانی را به مسئولیت‌پذیری برای توقف تنش‌ها در منطقه فراخواند.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) صبح روز جمعه اعلام کرد که در حمله هوایی در نزدیکی فرودگاه بغداد، سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نایب رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق را به شهادت رسانده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود