شورای همکاری ترور سردار سلیمانی و ابومهدی را محکوم نکرد

دوشنبه 16 دی 1398
11:11
شورای همکاری ترور سردار سلیمانی و ابومهدی را محکوم نکرد "شورای همکاری خلیج" فارس امروز دوشنبه بیانیه‌ای صادر و طی آن بر حفظ آرامش و عدم تشدید تنش‌ها تأکید کرد.

العالم - ایران

در این بیانیه آمده است: "شورای همکاری با نگرانی همه حوادث و تحولات اخیر در عراق را دنبال می‌کند و همه طرف‌های مربوطه را به آرامش، عدم تشدید تنش و ترجیح دادن راه‌حل‌های سیاسی به منظور دور کردن منطقه و ملت‌های آن از هر گونه پیآمدهای منفی بر امنیت و ثبات منطقه دعوت می‌کند."

طبق گزارش وبگاه شبکه "السومریه"، شورای همکاری همچنین جامعه جهانی را به مسئولیت‌پذیری برای توقف تنش‌ها در منطقه فراخواند.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) صبح روز جمعه اعلام کرد که در حمله هوایی در نزدیکی فرودگاه بغداد، سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نایب رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق را به شهادت رسانده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


پزشکیان: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد/ اصلاح نظام بانکی ادامه دارد


طرح جدید شهرک سازی رژیم اسرائیل برای تشدید محاصره قدس


پول‌دارها "اسرائیل" را ترک می‌کنند


پاسخ قالیباف به اظهارات ترامپ درباره ایران


گزارش العالم از تداوم جنایات و ویرانگری رژیم اسرائیل در جنوب لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه وارداتی در منطقه است


بازگشت ۳ میلیون و ۱۷ هزار زائر اربعین به کشور


خود فروخته‌ها چطور با موساد همکاری می‌کردند؟