پیام شهروندان قمی به کشورهای عربی و اسلامی + ویدئو

دوشنبه 16 دی 1398
20:18
خبرنگار العالم در قم تاکید کرد که بسیاری از مردم این شهر که برای مشارکت در تشییع پیکر سرداران شهید آمده اند، خواهان ارسال پیام خود به کشورهای عربی و اسلامی هستند.

العالم ـ ایران

باسل کعده خبرنگار شبکه العالم در شهر مقدس قم در هنگام پوشش مراسم تشییع پیکر سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس پاسداران و ابومهدی مهندس معاون رییس هیات حشد الشعبی عراق، تاکید کرد که بسیاری از شرکت کنندگان اصرار می کردند که پیام خود را به کشورهای عربی و اسلامی برسانند.

خبرنگار العالم میکروفون را به سمت یکی از صدها شرکت کننده گرفت و از او خواست تا پیامش را اعلام کند؛ این شهروند ایرانی گفت: ای برادران مسلمان، برادری میان ما و عراقی ها بسیار دیرینه است و خون های پاک شهیدان، برادری ما را مستحکم تر کرد تا دشمن نتواند در میان ما نفوذ پیدا کند و دشمن را از منطقه بیرون کنیم. ترامپ هیچ کاری نمی تواند بکند و بداند که در مقابل قدرت مردم ما، هیچ است.

سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و ابومهدی مهندس معاون رییس هیات حشد الشعبی عراق در یک حمله تجاوزکارانه امریکا به بغداد، به شهادت رسیدند. آمریکا خودروی حامل این دو سردار شهید و همراهان آنها در اطراف فرودگاه بغداد را هدف قرار داد؛ علاوه بر این دو سردار بزرگ، محمد الجابری مسئول تشریفات حشد الشعبی و برخی دیگر از همراهان آنها به شهادت رسیدند. وزارت دفاع آمریکا مسئولیت این حمله را به عهده گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم