سفیر ایران: ترامپ خواهد فهمید که آخرین قمار خود را انجام داده است

سه شنبه 17 دی 1398
10:41
سفیر ایران: ترامپ خواهد فهمید که آخرین قمار خود را انجام داده است سفیر ایران در دمشق در اشاره به ترور فرماندهان بزرگ مقاومت به دست آمریکا اعلام کرد، کسانی که این کار را انجام دادند خواهند فهمید آخرین قمار خود را انجام داده‌اند.

العالم- ایران/ سیاسی

«جواد ترک آبادی» سفیر ایران در سوریه به وبگاه لبنانی «العهد» گفت، تمام مسؤولان سوری که برای تسلیت به سفارت ایران آمدند، تأکید کردند که این مسیر ادامه دارد و خون شهدا تاج و تخت‌های شکست‌خورده را به لرزه در خواهد آورد.

وی گفت: کسانی که قمار کردند، خواهند فهمید که این قمار اخیر آنهاست و به برکت خون این شهدای بزرگ به حضور آنها در منطقه پایان خواهد داد.

ترک آبادی درباره هماهنگی با سوریه اعلام کرد، این هماهنگی وجود داشته، ادامه خواهد یافت و کار را به جلو سوق خواهد داد، با این جنایت آمریکا هماهنگی با سوریه تقویت هم شده و به بالاترین سطح خواهد رسید.

وی در ادامه به حضور میلیونی مردم عراق و ایران در مراسم تشییع جنازه فرماندهان شهید «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه و «ابومهدی المهندس» جانشین فرمانده الحشدالشعبی عراق اشاره کرد و گفت، این نشان دهنده تمایل شدید در احقاق قصاص عادلانه در دو سطح رسمی و مردمی است.

سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس جمعه گذشته به دست آمریکا در فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند. پیکر این دو شهید و همرزمانشان ابتدا در برخی شهرهای عراق تشییع و سپس وارد ایران شد.

مردم ایران در شهرهای اهواز، مشهد، تهران و قم با حضور میلیونی به این دو شهید خوشامد گفتند و امروز پیکر سردار سلیمانی در زادگاهش شهر کرمان به خاک سپرده خواهد شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....


ناصر کنعانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر: چند سؤال از افکار عمومی جهان


کارشناس مسائل ایران : حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران با پاسخی متناسب پاسخ داده خواهد شد+ فیلم


لیبرمن: باید با هرگونه توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان قاطعانه مخالفت کرد


آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد


خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس