امشب؛

اقامۀ نماز لیلة‌الدفن و مراسم شام غریبان شهید سلیمانی در سراسر کشور

سه شنبه 17 دی 1398
11:57
اقامۀ نماز لیلة‌الدفن و مراسم شام غریبان شهید سلیمانی در سراسر کشور شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه ای از ملت شهید پرور ایران اسلامی برای حضور پرشور در مراسم بزرگداشت و شام غریبان سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دعوت کرد.

العالم - ایران

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه ای از ملت شهید پرور ایران اسلامی برای حضور پرشور در مراسم بزرگداشت و شام غریبان سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دعوت کرد.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

«بـســم ربّ الشهداء و الصدیقین»

«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّـهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَ‌بِّهِمْ یُرْ‌زَقُونَ»

امشب اقامۀ نماز لیلة الدفن و مراسم بزرگداشت و شام غریبان سردار سرافراز سپاه اسلام و فرماندۀ محبوب دل ها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و مجاهد فی سبیل الله سردار ابومهدی المهندس و یاران وفادارش، پس از مراسم تشییع و تدفین پیکر این مجاهد بزرگ و سردار کرار در مزار شهدای کرمان، پس از اقامۀ فریضۀ مغرب و عشاء (سه شنبه شب 17 دی ماه 1398 ) در سراسر کشور و در تمامی مراکز استان ها و شهرها، به منظور تجلیل و تقدیر از عمری مجاهدت جانانه و خاموش این بزرگ سرباز ولایت و مالک اشتر ایران با حضور ملت قدرشناس، فهیم و شهیدپرور ایران برگزار خواهد شد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن حمد و سپاس خداوند قادر متعال، به پاس نعمت بی بدیل ولایت فقیه و ملت آگاه، همیشه در صحنه، قدرشناس و فهیم؛ مردم با بصیرت و ولایتمدار ایران اسلامی از این همه شور و شعور معنوی امت بزرگ اسلامی و خلق حماسه های بی نظیر میثاق و مشایعت جانانه و تحسین برانگیز با فرماندۀ محبوب دل ها و سردار مقاومت در شهرهای مختلف کشور (به ویژه در شهرهای اهواز، مشهد، تهران، قم و کرمان) از ملت شهید پرور و قدرشناس ایران دعوت می کند تا امشـب همراه با اقامۀ نماز لیلة الدفن (بین نماز مغرب و عشاء) در مراسم های بزرگداشت و شام غریبان شهید حاج قاسم سلیمانی و سایر شهدای گرانقدر جبهۀ مقاومت که پس از اقامۀ نماز مغرب و عشاء، در سراسر کشور و در تمامی مراکز استان ها و شهرستان ها و شهرها برگزار می شود؛ ضمن تجلیل و تقدیر از مبارزات جانانه و مجاهدت های خاموش مالک اشتر انقلاب اسلامی، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و سایر شهدای گرانقدرجبهۀ مقاومت، نابودی و مرگ امریکا و اسرائیل را فریاد زنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صعود مقتدرانه وفایی به جمع ۴ اسنوکرباز برتر لیگ قهرمانی ۲۰۲۶


پیام تبریک وزیر امور خارجه کشورمان به وزیر امور خارجه جدید ونزوئلا


زیرساخت بزنید,، هرچه زیرساخت در منطقه باقی‌مانده را می‌زنیم


ضربه به ستون فقرات عملیاتی آمریکا در خلیج فارس؛ رادار و مخازن سوخت در بحرین نابود شدند


ضربه سنگین به زیرساخت‌های نظامی آمریکا در کویت؛ از انهدام مرکز راداری تا اسکله شعیبیه


کارزار نروژ برای تعلیق رژیم صهیونیستی از فیفا


مرکز فرماندهی آمریکا در الازرق زیر آتش موشک‌های خیبرشکن


پایگاه ها و مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


سپاه پاسداران: یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد


احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد