تظاهرات مسلمانان هند در اعتراض به ترور سردار سلیمانی + فیلم

سه شنبه 17 دی 1398
20:26
تظاهرات مسلمانان هند در اعتراض به ترور سردار سلیمانی + فیلم گروهی از مسلمانان هندی با تجمع در برابر سفارت آمریکا در دهلی نو و سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» اعتراض خود را به ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی توسط نیروهای تروریستی  آمریکایی در بغداد ابراز کردند.

العالم - آسیا

گروهی از مسلمانان هندی در حالی که تصاویری از سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همچنین پرچم‌های سرخ شهادت را با خود داشتند، در برابر سفارت آمریکا در دهلی نو دست به تظاهرات زدند.

در این تظاهرات که روحانیون هندی «مولانا کلب جواد نقوی» و «محمود پراچا» آن را رهبری می‌کردند، تظاهرکنندگان با سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «زنده باد [سردار] سلیمانی» اعتراض خود را به ترور ناجوانمردانه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی توسط نیروهای آمریکایی در بغداد اعلام کردند.

مولانا نقوی در این تظاهرات با محکوم کردن تهدیدات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر اینکه در صورت اقدام انتقام‌جویانه ایران در پاسخ به ترور سردار سلیمانی 52 نقطه از ایران هدف حمله قرار خواهد گرفت، تأکید کرد: «حتی اگر یک سنگ جابجا شود، ما اجازه نخواهیم داد که حتی یک آمریکایی وارد خاک هند شود.»

تظاهرات مردم هند

ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی موجی از نفرت و اعتراضات علیه دولت آمریکا در اقصی نقاط جهان، به ویژه در بین مسلمانانی که بیش از همه در مبارزه با تروریسم جهانی مشقت کشیده‌اند، برانگیخته است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران


هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود


تحلیل کارشناس نظامی یمنی از تقابل ایران و آمریکا: حملات فعلی تهران مقدمه نابینا کردن دشمن است


فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه