کانادا هم بخشی از نیروهایش را از عراق خارج می‌کند

سه شنبه 17 دی 1398
21:25
کانادا هم بخشی از نیروهایش را از عراق خارج می‌کند
وزارت دفاع کانادا اعلام کرد همزمان با افزایش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا، بخشی از نیروهای نظامی خود را از عراق به کویت منتقل می‌کند.

العالم _ آمریکا

وزارت دفاع کانادا روز سه‌شنبه از تصمیم خود برای خارج کردن بخشی از نیروهای نظامی‌اش از عراق خبر داد.

به نوشته پایگاه خبری «سی‌بی‌سی»، «جاناتان ونس» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح کانادا هدف از این اقدام را حفظ «ایمنی و امنیت» نیروهای کانادایی توصیف کرده و گفته است که این نیروها از عراق به کویت منتقل می‌شود.

کانادا در حال حاضر مجموعا حدود ۸۰۰ نیروی نظامی در منطقه دارد که ۵۰۰ نفر از آن‌ها در عراق مستقر هستند.

این تصمیم کانادا یک روز پس از آن اعلام می‌شود که پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و ائتلاف تحت رهبری آمریکا در عراق و سوریه اعلام کردند آموزش نیروهای عراقی و عملیات‌های «ضدداعش» را تعلیق کرده و بر حفاظت از نیروهای خود متمرکز شده‌اند.

در روزهای گذشته همزمان با تشدید تنش در منطقه به دنبال ترور سردار «قاسم سلیمانی» توسط ارتش آمریکا در بغداد، شماری از کشورهای غربی اعلام کرده‌اند که نیروهای خود را از عراق خارج کرده یا شمار نیروهایشان در این کشور را کاهش می‌دهند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک‌تایمز: حمله نافرجام به ایران، آغاز پایان هژمونی آمریکا


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم