گوترش خواستار کاهش تنش‌ میان ایران و آمریکا شد

چهارشنبه 18 دی 1398
19:28
گوترش خواستار کاهش تنش‌ میان ایران و آمریکا شد سخنگوی سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد که باید جلوی آغاز جنگ در منطقه خلیج فارس گرفته شود.

العالم - آمریکا

به گزارش سی ان ان، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل روز چهارشنبه در بیانیه‌ای با اشاره به تنش‌های پیش آمده در منطقه خواستار کاهش تنش، خویشتن‌داری حداکثری، از سرگیری گفت‌وگوها و تجدید همکاری‌های بین‌المللی شد.

همچنین استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای گفت: این وظیفه ماست که از آغاز یک جنگ - جنگی که دنیا توان آن را ندارد - در منطقه خلیج فارس جلوگیری کنیم.

به گزارش ایسنا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح روز چهارشنبه اعلام کرد: بامداد امروز رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه در عملیاتی موفق به نام عملیات شهید سلیمانی با رمز «یا زهرا (س)» با شلیک ده‌ها فروند موشک زمین به زمین، پایگاه هوایی اشغالی ارتش تروریستی و متجاوز آمریکا موسوم به «عین الاسد» را در هم کوبیدند.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به انتقام سخت ایران از تروریست‌های آمریکایی در پایگاه عین الاسد در عراق نوشت: ایران منطبق با بند ۵۱ منشور ملل متحد، اقدامات متناسبی در دفاع از خود انجام داد و پایگاهی را که از آن حمله بزدلانه علیه شهروندان و مقام‌های ارشد ما انجام شده بود هدف قرار داد.

وی تصریح کرد: ما به دنبال تشدید تنش یا جنگ نیستیم، اما از خودمان در برابر هر تهاجمی دفاع می‌کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای


اعزام زائران حج با وجود محدودیت‌های پروازی ادامه دارد


حمایت آقای خاص از تیم ملی ایران: آنها شایسته حضور در جام‌جهانی هستند


حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی