بلومبرگ: ادعای ترامپ درباره نفت خاورمیانه حقیقت ندارد

پنج‌شنبه 19 دی 1398
12:41
بلومبرگ: ادعای ترامپ درباره نفت خاورمیانه حقیقت ندارد
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی اخیرش در کاخ سفید اعلام کرد آمریکا دیگر به نفت خاورمیانه نیاز ندارد اما پالایشگاههای آمریکایی همچنان نفتی که این منطقه تولید می‌کند را استفاده می‌کنند.

العالم - آمریکا

آمریکا به مدد رونق نفت شیلی، در سال ۲۰۱۹ واردات نفت از خاورمیانه را به پایین‌ترین میزان در ۳۰ سال گذشته کاهش داد. با این حال خاورمیانه همچنان منبع ۱۰ درصد از واردات آمریکا است. با وجود تولید بالای نفت در منطقه پرمیان باسین که رشد بی وقفه آن ادامه دارد، وابستگی آمریکا به نفت خاورمیانه قرار نیست معکوس شود.

آمریکا نفت کمتری از خاورمیانه خریداری می‌کند اما این منطقه همچنان یک تامین کننده مهم مانده است. پیش از انقلاب شیل، پالایشگاههای منطقه گلف کاست میلیون‌ها دلار برای فرآوری نفت سنگین ارزان خاورمیانه و آمریکای جنوبی سرمایه گذاری کردند. نفت شیل آمریکا سبکتر و حاوی سولفور کمتری است و برای اکثر پالایشگاههای آمریکایی ایده آل نیست.

بر اساس گزارش بلومبرگ، منابع تامین نفت سنگین از زمان وضع تحریم‌های آمریکا علیه ونزوئلا و افت تولید مکزیک و محدودیتهای لجستیکی تولید کانادا، محدود شده‌اند. با توجه به تحریمهایی که واشنگتن علیه ایران وضع کرده است، خریداران همچنان به تولیدکنندگان خاورمیانه‌ای وابسته هستند.

پس از اقدام تروریستی هوایی آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد قاسم سلیمانی در عراق، فضای خاورمیانه و تنگه هرمز متشنج شد و بازارهای جهانی و سرمایه‌گذاران نفت منتظر اقدام تلافی جویانه ایران بودند که با پاسخ کوبنده سپاه در هدف قرار دادن پایگاههای نیروهای تروریستی آمریکا در عراق اتفاق افتاد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


کمین حزب‌الله برای نیروهای اسرائیلی؛ تلفات ارتش اشغالگر در "علی‌الطاهر"


مدودف: تل‌آویو در پی نابودی توافق تهران و واشنگتن است؛ آمریکا در جنگ با ایران شکست خورد


قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجددا بسته شد


بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره