نماینده پارلمان عراق:

آمریکا اجساد نظامیانش در «عین الأسد» را به تل آویو منتقل کرد

پنج‌شنبه 19 دی 1398
14:17
آمریکا اجساد نظامیانش در «عین الأسد» را به تل آویو منتقل کرد یک نماینده پارلمان عراق فاش کرد که ایالات متحده آمریکا اجساد نظامیان مستقر در «عین الأسد» پس از حمله ایران را به تل آویو منتقل کرده است.

العالم - عراق

به گزارش فرات نیوز، «حسن سالم» نماینده پارلمان عراق سخنانی را در خصوص تلفات حمله جمهوری اسلامی ایران به پایگاه تروریست های آمریکایی در الانبار، مطرح کرد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: آمریکا اجساد نظامیانش در «عین الأسد» را به تل آویو منتقل کرد.

این نماینده پارلمان عراق افزود: حمله نظامی ایران به پایگاه عین الأسد به منزله یک زلزله بود که موجب کشته و زخمی شدن شماری از نظامیان آمریکایی شد.

وی اعلام کرد که حمله مذکور همچنین به انهدام تعدادی از پهپادهای مستقر در عین الأسد منجر شد.

سالم گفت: به هیچیک از نیروهای عراقی برای ورود به پایگاه عین الأسد جهت احصاء خسارت های وارده اجازه داده نشده است. خبرنگاران و همچنین نیروهای اطلاعات عراق جملگی از ورود به عین الأسد منع شدند تا مبادا میزان دقیق خسارت های وارده به آمریکا فاش شود.

این نماینده پارلمان عراق همچنین گفت: حمله نظامی ایران به پایگاه عین الأسد در واقع در واکنش به تجاوز ایالات متحده انجام شد که طی آن سردار سلیمانی به شهادت رسید.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس درباره موافقت تل‌آویو با ساخت ۵۷۶ واحد جدید در کرانه باختری


مسعود پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد


شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران