المیادین از حمله به منطقه مرزی سوریه و عراق خبر داد

جمعه 20 دی 1398
04:33
المیادین از حمله به منطقه مرزی سوریه و عراق خبر داد شبکه المیادین اعلام کرد، منطقه ای در مرز سوریه و عراق مورد حمله جنگنده های ناشناس قرار گرفته است.

العالم - سوریه

برخی منابع محلی به این شبکه لبنانی گفته اند که دقایقی پیش از صدای انفجار در این منطقه مرزی، آسمان منطقه القائم البوکمال شاهد پرواز جنگنده های متجاوز بوده است.

از سوی دیگر برخی منابع از عشایر عراق نیز اعلام کردند که در این حمله چندین کامیون و چند فرد در مرز سوریه و عراق هدف قرار گرفته است. هرچند المیادین به ماهیت این جنگنده ها اشاره نکرده است، اما به نظر می رسد بار دیگر هواپیماهای رژیم صهیونیستی با نقض آسمان سوریه به منطقه مرزی این کشور با عراق حمله کرده اند.

روزنامه صهیونیستی "جروزالم پست" نیز به نقل از منابع محلی مدعی شد: این حمله هوایی محموله اسلحه و چندین شبه نظامی را هدف قرار داد که برای انتقال به حزب الله در طول مرز سوریه و عراق در حرکت بوده است.

تاکنون به جزئیات بیشتر این حمله و شمار تلفات آن اشاره ای نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند