'عادل عبدالمهدی' با 'مسعود بارزانی' دیدار کرد

شنبه 21 دی 1398
15:10
'عادل عبدالمهدی' با 'مسعود بارزانی' دیدار کرد نخست‌وزیر پیشبرد امور عراق در سفر به اربیل علاوه بر رئیس منطقه کردستان با رئیس حزب دموکرات کردستان عراق نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

العالم - عراق

«عادل عبدالمهدی» رئیس دولت پیشبرد امور عراق، امروز شنبه (۱۱ ژانویه – ۲۱ دی) در سفر به منطقه کردستان عراق، با «مسعود بارزانی» رئیس حزب دموکرات کردستان در اربیل، دیدار و گفت‌وگو کرد.

به نوشته پایگاه خبری «بغداد الیوم» در این دیدار، اوضاع سیاسی جاری کشور و قضایای فیمابین بغداد و اربیل بررسی شد.

دفتر اطلاع‌رسانی نخست‌وزیری عراق طی بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در پایگاه خبری «بغداد الیوم» منتشر شد، اعلام کرد: عبدالمهدی در سفر رسمی به اربیل، در فرودگاه بین‌المللی این شهر با استقبال «نیچروان بارزانی» رئیس منطقه کردستان مواجه شد.

یک منبع آگاه اعلام کرد که نخست‌وزیر پیشبرد امور عراق به منظور بررسی چند پرونده با مقامات منطقه کردستان عازم این منطقه شده است و موضوعات مهمی مثل انتخاب نخست‌وزیر جدید یا امکان باقی ماندن وضعیت کنونی تا فرا رسیدن دوره انتقالی در دیدار با مقامات منطقه کردستان بررسی می‌شود.

همچنین «تنش آمریکا با ایران و تمایل کُردها برای باقی ماندن نیروها و پایگاه‌های آمریکایی» از جمله موضوعات مهم است که نخست‌وزیر عراق آن را با طرف کُردی بررسی می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"