سفیر انگلیس، حضور خود در تجمع غیرقانونی را انکار کرد

يکشنبه 22 دی 1398
12:08
سفیر انگلیس، حضور خود در تجمع غیرقانونی را انکار کرد
سفیر انگلیس در تهران درباره حضور خود در تجمع غیرقانونی شب گذشته در تهران توضیحاتی ارائه و ادعاهایی مطرح کرد.

العالم _ اروپا

راب مک ایر سفیر انگلیس در تهران که شب گذشته در تجمعات غیرقانونی واقع در تهران بازداشت شده بود در حساب توئیتری خود مدعی شد: «میتوانم تایید کنم من در هیچ اعتراضی شرکت نکردم. به رویدادی رفتم که گفته شده بود تجمعی به یاد قربانیان تراژدی پرواز 752 بود. طبیعی بود که بروم تا به قربانیان، که برخی از آنها بریتانیایی بودند، ادای احترام کنم. 5 دقیقه بعد از اینکه شعارها شروع شد محل را ترک کردم.»

وی در ادامه افزود: «بعد از ترک منطقه به مدت نیم ساعت بازداشت شدم. بازداشت دیپلماتها در همه کشورها غیرقانونی است..»

فارس شنبه شب گزارش داد، در میان معترضان و ساختارشکنانی که توسط مأموران امنیتی و انتظامی حاضر در تجمع عصر شنبه دانشگاه امیرکبیر بازداشت شده‌اند، رابرت مک‌ایر سفیر کشور انگلستان نیز حضور داشته است.

برخی از حاضران در صحنه می‌گویند که آقای سفیر در حال تهیه عکس و فیلم از اتفاقات و حوادث تجمع امروز و گفتگو با معترضان بوده است.

مک‌ایر در بدو دستگیری صرفاً به زبان انگلیسی صحبت می‌کرده و از معرفی خود اجتناب کرده است.

دولت انگلیس در واکنش به بازداشت سفیر خود در تجمع غیرقانونی شامگاه شنبه در تهران، مدعی شد این اقدام نقض قوانین بین‌المللی است.

0% ...

آخرین اخبار

پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب