مراسم یادبود سپهبد شهید سلیمانی در غزه

يکشنبه 22 دی 1398
12:47
مراسم یادبود سپهبد شهید سلیمانی در غزه
گروه‌های مختلف فلسطینی طی مراسمی یاد شهید سپهبد سلیمانی و همرزمانش را گرامی داشتند و بر نقش پررنگ وی در تقویت فرهنگ مقاومت تأکید کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

با حضور سران مختلف فلسطینی از جمله اعضای ارشد جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی، مراسم بزرگداشت سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» و پنجمین همایش روزهای مقاومت در نوار غزه برگزار شد.

بر اساس گزارش وبگاه «الأمد»، مسؤولان و سیاستمداران اعلام کردند، خون شهید سلیمانی فرهنگ مقاومت در اذهان عربی و اسلامی را تقویت کرد و بر لزوم مبارزه برای نابودی اشغالگری آمریکایی و اسرائیلی در منطقه تأکید کرد.

«خالد البطش» از اعضای ارشد جهاد اسلامی در این مراسم گفت: ترور شهید قاسم سلیمانی دردی برای محور مقاومت وتمام آزادگان جهان بود اما مقاومت به راه و روش سلیمانی ادامه می‌دهد.

البطش ادامه داد، این جنایت به انگیزه‌ای مضاعف برای آزادسازی فلسطین و پایان دادن به حضور آمریکا در منطقه تبدیل خواهد شد.
«هانی الثوابته» عضو کمیته مرکزی جبهه مردمی برای آزادی فسلطین هم اعلام کرد: مقاومت امروز به برکت فرمانده سلیمانی و محور مقاومت قدرتمندتر، دلیرتر و پیشرفته‌تر شده و قادر به ادامه مسیر آزادسازی فلسطین و به خاک مالیدن بینی دشمن صهیونیستی است.

وی افزود، علیرغم خسارتی که شهادت سردار سلیمانی و «ابومهدی المهندس» جانشین فرمانده الحشدالشعبی عراق به جا گذاشت اما با این حال فقدان آنها منجر به نقطه عطف مهمی در منطقه شد تا محور مقاومت زمام امور را به دست گیرد و جنگ فرسایشی طولانی مدت و نامحدود علیه تمام احتمالات در مقابل دشمن آمریکایی و صهیونیستی آغاز کند.

القوابته ادامه داد، جنایت ترور سردار سلیمانی میزان بن‌‌بستی را که دولت آمریکا، رژیم صهیونیستی و دنباله‌روهای آنها با آن روبرو بودند، آشکار و بر این حقیقت تأکید کرد که گزینه مقاومت بهترین روش برای طرد دشمن آمریکایی-صهیونیستی است.

سردار سلیمانی و همرزمانش در بامداد سیزدهم دی ماه در حمله پهپادهای آمریکایی در فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.

نوار غزه در همان روزهای ابتدایی این جنایت آمریکا هم شاهد برگزاری مراسم عزاداری برای سردار سلیمانی و همرزمانش بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل حزب‌الله: در سایه وجود مقاومت اهداف دشمن صهیونیستی تحقق نخواهد یافت


کمسیون امنیت ملی مجلس: چرخه "جنگ-آتش‌بس-مذاکره-جنگ" باید متوقف شود


امارات در حال تعمیق اتحاد استراتژیک با رژیم صهیونیستی و گسترش آن به سمت مشارکت میدانی است


بقائی : ایران پاسخ آمریکا را از طریق پاکستان دریافت کرده و در حال بررسی آن است


هشدار سپاه به شناورهای متخلف در تنگه هرمز: امنیت شما در خطر است


بیانیه فوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در مورد ورود ناوشکن‌های دشمن به تنگه هرمز


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء به آمریکا: از تنگه هرمز دور بمانید


سردار محبی: قدرت سپاه و نیروهای مسلح ما با تکیه بر قدرت الهی پایان‌ناپذیر است


مسکو: "اسرائیل" مانع منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در غرب آسیا است


نظریه‌پرداز آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه عظیم برای آمریکاست