نخست‌وزیر سوریه با شمخانی دیدار کرد

دوشنبه 23 دی 1398
12:11
نخست‌وزیر سوریه با شمخانی دیدار کرد «عماد الخمیس» نخست‌وزیر سوریه و هیأت همراه امروز (دوشنبه) با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران دیدار و گفتگو کردند.

العالم - سوریه

«عماد الخمیس» نخست‌وزیر سوریه که به همراه هیأتی بلندپایه وارد تهران شد، پیش از ظهر امروز (دوشنبه) 23 دی ماه با علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

«ولید المعلم» وزیر امور خارجه و «علی ایوب» وزیر دفاع سوریه نیز در این دیدار حضور داشتند.

عماد الخمیس صبح امروز در مجموعه سعدآباد مورد استقبال رسمی اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور قرار گرفت.

به گزارش فارس، سرلشکر «علی مملوک» مشاور امنیت ملی رئیس جمهور سوریه نیز که به عنوان نماینده ویژه بشار اسد هفته گذشته به تهران سفر کرده بود، روز (یکشنبه) 15 دی ماه با شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتگو کرد.

مشاور امنیت ملی سوریه در این ملاقات گفت: از سوی رئیس جمهور سوریه ماموریت دارم که تاسف و تسلیت عمیق رهبری، نیروهای مسلح و مردم سوریه را به مناسبت شهادت غمبار مجاهد بزرگ شهید سپهبد سلیمانی را به رهبری، رئیس جمهور و جنابعالی اعلام کنم.

0% ...

آخرین اخبار

گردن‌کشی امارات برای واشنگتن؛ دلارزدایی در سایه جنگ علیه ایران


افزایش شمار شهدای غزه به ۷۲هزار و ۵۹۳ نفر


سردار قاآنی: ساحات مقاومت قوی تر از هر موعد دیگری کنار حزب الله قهرمان قراردارند


نعیم قاسم: دشمن به بن بست خورد/ سلاح خود را تحویل نمی دهیم/ تاکید ایران در پاکستان منجر به آتش‌بس شد


بازتاب جهانی مهندسی معکوس سلاح‌های آمریکایی در ایران


سرکنسول ایران در کراچی: دیپلماسی برای توقف جنگ و بازدارندگی در برابر تجاوزگری است


تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است


آتش‌بس باید به توقف کشتار و تخریب در لبنان منجر شود


شلیک موشک از لبنان، مراسم «مرون» در اسرائیل را لغو کرد


آکسیوس: ایران طرح جدیدی ارائه کرده است