بایدن: سیاست‌ ترامپ در قبال ایران از پیش‌شکست‌خورده است

دوشنبه 23 دی 1398
21:07
بایدن: سیاست‌ ترامپ در قبال ایران از پیش‌شکست‌خورده است یکی از نامزدهای بالقوه حزب دموکرات سیاست‌های دونالد ترامپ در قبال ایران را از پیش شکست‌خورده توصیف کرده است.

العالم - آمریکا

«جو بایدن» یکی از نامزدهای بالقوه حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا از سیاست‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا در قبال ایران انتقاد کرده و آن را «از پیش شکست‌خورده» خوانده است.

بایدن در یادداشتی در وبگاه شبکه خبری «سی‌ان‌ان» مدعی شده سیاست‌های «آشفته» ترامپ در قبال ایران آمریکا را در آستانه ورود به جنگی دیگر در خاورمیانه (غرب آسیا) قرار داده است.

این مقام سابق آمریکایی نوشته است: «سیاست‌های آشفته ترامپ ما را در آستانه درگیری با ایران قرار داده و ورود به جنگی دیگر در خاورمیانه آخرین چیزی است که به آن نیاز داریم.»

جو بایدن خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران را عاملی دانسته که بذربحران‌های فعلی را کاشته است. او نوشته است: «این توافق نه تنها به اهداف حساسی که برای آن طراحی شده بود دست یافته بود فضایی ایجاد می‌کرد که در آن دیپلماسی امکان‌پذیر بود.»

او در ادامه ضمن بیان ادعاهای اثبات‌نشده علیه ایران گفته است: «برای مقابله با ایران یک روش هوشمندانه و یک روش از پیش شکست‌خورده دارد. ترامپ آشکارا روش دوم را انتخاب کرده و ما همین الان شاهد تبعات آن هستیم.»

جو بایدن کاهش تعهدات ایران در برجام، توقف مأموریت ادعایی آمریکا در مبارزه با داعش و رأی پارلمان عراق برای اخراج نیروهای آمریکا، ناامن شدن سفارتخانه‌های آمریکا، نیاز به استقرار هزاران نیروی آمریکایی در منطقه و تضعیف روابط آمریکا با ناتو را از جمله تبعات سیاست‌های ترامپ دانسته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مدودف: روسیه حق هدف قرار دادن کشتی‌های حامل محموله برای دشمن را دارد


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران در آسیای مرکزی؛ تاجیکستان زیر فشار انرژی و اختلال ترانزیت


هیات امنیتی بلندپایه عراقی به عربستان می‌رود


تاکید هند بر اهمیت صلح در مناطق مرزی با چین


وزنه‌برداری رده‌های‌سنی آسیا؛ دو مدال طلا و برنز دختران ایران در تاشکند


کشته شدن ۱۸ تجزیه طلب ‌بر اثر انفجار و تیراندازی در بلوچستان پاکستان


هشدار کره شمالی درباره تبعات ساخت زیردریایی هسته‌ای توسط کره جنوبی


پیوند عمیق میان ایران و پاکستان باید به نتایج ملموس‌تر منجر شود


ایران و پاکستان عقبه راهبردی یکدیگرند/ علاقه دو کشور حقیقی و اعتقادی است


هشدار مسکو به اروپا؛ پوتین از پاسخ در هر نقطه‌ای گفت