وزیر دفاع انگلیس: به دنبال تحریک ایران نیستیم

سه شنبه 24 دی 1398
20:20
وزیر دفاع انگلیس: به دنبال تحریک ایران نیستیم
وزیر دفاع انگلیس مدعی شد که کشتی‌های جنگی انگلیس مستقر در تنگه هرمز قصد تحریک ایران را ندارند و عملیات آن‌ها فقط برای «تردد امن» کشتی‌هاست.

العالم - اروپا

وزیر دفاع انگلیس گفت دلیل استقرار کشتی‌های جنگی بیشتر در خلیج فارس تمرکز بر تردد آزاد در آب‌های منطقه است و لندن به دنبال تحریک ایران نیست.

به نوشته وبگاه «پلی موث»، «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس این هفته در جریان نشستی در پارلمان انگلیس در مورد حضور کشتی‌های جنگی انگلیس در خلیج فارس، گفت: «اینک در خلیج فارس ما ناوچه‌های "اچ‌ام‌اس دیفندر" و "اچ‌ا‌ساس مونروز " را داریم. ما یک کشتی کمکی مجهز به بالگرد و تعدادی کشتی مین‌یاب داریم. ما تجهیزات دریایی بسیاری در منطقه داریم و با متحدان و کشورهای عرب خلیج [فارس] در منطقه همکاری کرده و نشست‌های مشترک برای استفاده حداکثری از تجهیزات برگزار می‌کنیم.»

وی در ادامه افزود: «اینک بر این موضوع تمرکز داریم که در خط ساحلی ایران را تحریک نکنیم و در عین حال از حفظ حقوق بین المللی آزادی ناوبری اطمینان حاصل کرده به نحوی‌که کشتی‌هایی که برای اقتصاد ما حیاتی هستند، تهدید و ربوده نشوند.»

وزیر دفاع انگلیس در روزهای گذشته به بهانه افزایش تنش با ایران، از عملیات مجدد همراهی کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز خبر داده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

خودداری افسران لبنانی از گرفتن عکس با هیأت اسرائیلی


بازی جدید نتانیاهو برای فرار از سقوط و تعویق انحلال کنست


عمان از ایجاد یک مسیر دریایی موقت در تنگه هرمز خبر داد


رونمایی از پرچم‌های کرنر به یاد شهدای میناب


جزئیات اقتصادی تفاهم‌نامه ایران و آمریکا از زبان رئیس‌ بانک مرکزی


برگزاری نشست وزرای نفت و انرژی بریکس در هند


برخلاف ادعاها؛ ناتو رسماً همکاری با آمریکا علیه ایران را پذیرفت!


اظهارات جنجالی تاکر کارلسون درباره نقش اسرائیل در آینده اروپا


سازمان ملل خواستار پایبندی همه طرف‌ها به آتش‌‍بس در لبنان شد


وزیر نفت عازم هند شد