آمریکا و چین فاز نخست توافق تجاری دوجانبه را امضا کردند/ چین متعهد به خرید ۲۰۰ میلیارد دلار کالا از آمریکا شد

چهارشنبه 25 دی 1398
21:46
آمریکا و چین فاز نخست توافق تجاری دوجانبه را امضا کردند/ چین متعهد به خرید ۲۰۰ میلیارد دلار کالا از آمریکا شد رئیس جمهوری آمریکا و نماینده جمهوری خلق چین پس از یکسال کشمکش تعرفه‌ای، فاز نخست توافق تجاری دو جانبه را امضا کردند.

العالم ـ آمریکا

دونالد ترامپ روز چهارشنبه در حالی برای امضای این توافقنامه حاضر شد که مایک پنس معاون اول، استیون منوچین وزیر خزانه داری و دیگر مقامات دولت حضور داشتند و "لیو هی" معاون نخست وزیر چین هم به نمایندگی از دولت این کشور به واشنگتن آمده بود.

وی توافق تجاری امروز را یک گام به یادماندنی برای آینده تجاری منصفانه و متقابل نامید و تاکید کرد واشنگتن و پکن در گذشته در مسیری اشتباه بوده‌اند.

گفته می شود هنری کسینجر نظریه پرداز معروف آمریکایی مذاکرات پشت پرده این توافق را هدایت می کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا در سخنان پیش از امضای این توافق، برای کوبیدن حزب دموکرات، دولت باراک اوباما و نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا استفاده کرد.

بخشی از این توافق چین را مجبور می کند که نزدیک به ۲۰۰ میلیارد دلار کالا از آمریکا خریداری کند که ۷۵ میلیارد دلار آن اقلام تولیدی است و مابقی شامل خرید اقلام کشاورزی و تولیدات انرژی و کالاهای خدماتی است.

از این مبلغ چین ۵۰ میلیارد دلار برای خرید تولیدات انرژی، ۴۰ میلیارد دلار برای خرید محصولات کشاورزی و ۴۰ میلیارد دلار برای خدمات اختصاص می دهد این خریدها در یک دوره دو ساله انجام خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است