حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد: شعار «نه غزه نه لبنان» یعنی ما با اقتدار ایران اسلامی سر نزاع داریم

جمعه 4 بهمن 1398
13:22
حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد: شعار «نه غزه نه لبنان» یعنی ما با اقتدار ایران اسلامی سر نزاع داریم خطیب نماز جمعه گفت: شعار «نه غزه نه لبنان» یعنی ما با اقتدار ایران اسلامی سر نزاع داریم و هدفمان حذف اقتدار ایران است.

العالم- ایران/ سیاسی

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن ابوترابی‌فرد خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبه نخست خود اظهار داشت: شعار «نه غزه نه لبنان» یعنی ما با اقتدار ایران اسلامی سر نزاع داریم و هدفمان حذف اقتدار ایران است.

وی افزود: عراق منهای ایران یعنی کاهش قدرت عراق، و لبنان منهای عراق نیز یعنی کاهش اقتدار ملت قهرمان لبنان.

ابوترابی‌فرد در ادامه با بیان اینکه میعادگاه نمازجمعه نماد وحدت، شور،‌ شعور، صبر، ایستادگی، عزت و اقتدار ملت ایران شد، اظهار داشت: ملت بزرگ ایران بار دیگر با حضور به یاد ماندنی در این میعادگاه پیوند استوار و مستحکم خویش را با رهبر معظم انقلاب آرمان‌های بلند امام (ره) و شهدا را فریاد زد.

**ملت ایران با دل‌هایی لبریز از شوق 2 یوم‌الله بزرگ و اقتدارآفرین را خلق کرد

وی افزود: ملت ایران با دل‌هایی لبریز از شوق و نشاط دو یوم‌الله بزرگ و اقتدارآفرین را خلق کرد و با دیدگانی اشک‌بار در سوگ شهدا و جانباختگان سانحه جانکاه هوایی و برادران و خواهرانی که در مراسم تشییع غرورآفرین سردار سلیمانی در کرمان به ملاء اعلاء پرواز کردند نشست.

وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در این جمعه فراموش نشدنی ملت بزرگ ایران و ملت‌های قهرمان و مقاوم دنیای اسلامی با دو خصیصه صبار و شکور یاد کردند و اشاره به این حضرت بود که پیروزی‌ها، موفقیت‌ها و یوم‌الله‌ها دستاورد این دو گروه گرانبها است.

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد اضافه کرد: صبار و شکور یعنی همه دستاوردها در پرتو ایمان، معرفت، دانش‌، عقلانیت، صبر باشکوه و عزت‌آفرین و در کنار آن شکر و سپاس از نعمت‌ها به وجود می‌آید.

امام جمعه موقت تهران خطاب به نمازگزاران تهرانی خاطرنشان کرد: شما ملت بزرگ و ملت اسلام و اهل ایمان برای حضور در سه ساحت کلیدی و اقتدرآفرین دعوت شده‌اید که ساحت نخست صبر فردی است.

وی با بیان اینکه اکنون که راه را شناخته‌اید قدم برمی‌دارید گفت: ایمان گواه روشنی و شناخت راه است اما با شناخت راه و گام برداشتن در مسیر هیچ ملتی به پیروزی نمی‌رسد چرا که پیروزی دستاورد صبر و استقامت در راه است. بدون استقامت، صبر، ایستادگی و پایداری نمی‌توان قله‌های موفقیت را فتح کرد.

**استقامت، پایداری و صبر فردی یعنی باید همه ما اهل صبر باشیم

وی با تأکید بر اینکه استقامت، پایداری و صبر فردی یعنی باید همه ما اهل صبر باشیم، گفت: تجربه گران‌سنگ ملت ایران پیروزی در پرتو ایمان و صبر است. خانواده‌های معزز شهدا و جانبازان برای مصائب سخت خود صبر و ایستادگی کردند.

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد خاطرنشان کرد:‌ توفیق شد که با فرزندان، بستگان و نزدیکان عزیزانی که در ای حادثه هوایی به شهادت رسیدند دیداری داشته باشم و خداوند شاهد است که من جز دنیایی از صبر چیزی دیگری ندیدم. این صبر دستاورد ارزشمندی در دنیا و آخرت دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

خروش ۴ میلیونی زائران جهانی اربعین در عراق


عراقچی بر توسعه روابط ایران و اتیوپی و همکاری در بریکس تأکید کرد


جنبش مجاهدین فلسطین: اسرائیل به دنبال نسل‌کشی است نه آتش‌بس


بازتعریف نقش آسیای مرکزی در ترانزیت و انرژی با گذر از رقابت‌های سنتی


تلاش دیپلماتیک عربستان و ترکیه برای برقراری ثبات در قلب منطقه


اسامی مهمترین تاسیسات انرژی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی+ فیلم


فارن افرز: ابهام راهبردی در سیاست‌های دولت ترامپ، عامل اصلی شکست دیپلماسی با تهران است


گام ایران برای اتصال شرق و غرب؛ کریدور هرات ـ مزارشریف کلید خورد


تجلی اقتدار اربعین؛ همکاری بی‌دریغ ملت و دولت عراق در مسیر زائران


مقابله رزمندگان حزب‌الله با نفوذ یگان ویژه رژیم صهیونیستی


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"