ارتش سوریه یک روستا در شرق ادلب را به کنترل خود درآورد

جمعه 4 بهمن 1398
14:43
ارتش سوریه یک روستا در شرق ادلب را به کنترل خود درآورد ارتش سوریه اعلام کرد که پس از دفع حمله تروریست‌های جبهه النصره، کنترل روستای «السمکه» در جنوب شرقی ادلب را به دست گرفته است.

العالم- سوریه

ارتش سوریه اعلام کرد که روز پنج‌شنبه(دیروز) حمله تروریست‌های جبهة النصره در جنوب شرقی ادلب را دفع کرده و خسارت‌هایی به نیروها و تجهیزات آن‌ها وارد کرده است.

خبرگزاری سوریه(سانا) با اعلام این خبر افزود که یگان‌های ارتش در ریف معرة النعمان پس از دفع حمله گسترده تروریست‌های جبهة النصره و گروه‌های وابسته به آن در محور «التح-ابوجریف- السمکه»، موفق شدند در جاده منتهی به روستای السمکه مستقر شده و این منطقه را از تروریست‌ها پاکسازی کنند.

بر اساس این گزارش، یگان‌های ارتش به عملیات خود در محور التح-ابوجریف با هدف پاکسازی کامل این منطقه ادامه می‌دهند.

گروه‌های تروریستی روز گذشته حمله گسترده‌ای با استفاده از انواع سلاح‌ها و خودروهای بمب‌گذاری شده، به محور مذکور انجام دادند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران